Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Подобова оренда квартири. Рекомендації квартиронаймачеві

Автор: Vladislav
22.11.2016 01:22

Кожному з нас хоча б раз у житті доводилося орендувати житло для короткострокового проживання, у тому числі і на добу. Особливо часто необхідність у цьому виникає у відрядженнях і турпоїздках. Багато його шукали за допомогою людей, які пропонують його на вокзалі або в залі прильоту в аеропортах.

Цей метод вважається дуже ризикованим, тому що не завжди є час і фінансові кошти шукати нову дах над головою. Особливо, якщо ви приїжджаєте у чуже місто пізно ввечері. Як правило, у вечірній час доби не знайдеться великої кількості людей, які пропонують в оренду свої апартаменти. Вибір невеликий, потрібно погоджуватися на те, що є. Причому на словах пропонуються одні апартаменти, а насправді вони виявляються абсолютно іншими. Але у приїжджого немає часу і сил на те, щоб шукати нове житло. Сьогодні зняти подобово квартиру допоможе агенство Arenda com ua, яке займається цим професійно.

Тому рекомендується знайти квартиру у подобову оренду до моменту приїзду в місто. Це можна зробити в режимі онлайн через інтернет. Навіть якщо вибирається квартира економ, або стандарт класу, потрібно знати про те, що в квартирі повинен бути зроблений гідний ремонт. Не потрібно орендувати житло, в якому від стін відвалюються шпалери або сиплеться на голову штукатурка. Дуже часто можна зіткнутися з такою ситуацією, коли власники житла починають стверджувати, що це найкращий варіант за таку вартість, але не варто цьому вірити. Якщо квартиронаймач платить гроші, він повинен отримати нормальне житло. В ньому може бути встановлена застаріла меблі та побутова техніка, але вони повинні бути в нормальному робочому стані. На зняття будь-якої нерухомості потрібно укладати договір оренди. Якщо власник житла відмовляється це робити, то це, швидше за все, шахрай.

Тим, кому потрібно звітні документи, можна порадити звертатися в агентство нерухомості. Представники фірми зможуть надати рахунок-фактуру, чек або квитанцію про оплату грошових коштів.

У будь орендованої на добу нерухомості на ліжку повинно бути постелено чиста білизна. Якщо квартира, що орендується на кілька діб, то необхідно домовлятися про його періодичної зміни окремо. Квартири на добу елітного класу обов'язково обладнуються кондиціонерами та сучасною побутовою технікою. Перед тим, як заселятися в квартиру рекомендується перевірити працездатність всіх встановлених приладів самостійно в присутності власника житла або представника агентства. Це допоможе уникнути в майбутньому великої кількості проблем. До договору повинен бути прикладений список обладнання, на якому варто записати останні покази лічильників.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99