Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Металорукав покритий ПВХ ізоляцією. Особливості, переваги та недоліки

Автор: Vladislav
25.11.2016 01:33

Металорукав являє собою самий звичайний шланг. Який може застосовуватися в різних галузях промисловості. Він користується успіхом серед безлічі електриків. Даний металорукав виробляють шляхом обробки і нанесення спеціально призначеної для цих цілей захисної плівки разом з герметичною оболонкою.

 

В якості матеріалу для внутрішньої шланги застосовують звичайний металорукав з оцинкованою поверхнею РЗЦ або ж РЗЦ-Х. З тієї причини, що на рукаві є спеціальне покриття він стає більш якісним і захищеним від різного роду впливів (вода, різні розчини, солі, кислоти, гази і пари). Оболонка дозволяє посилити навантажувальну здатність металорукава в умовах розтягування. Також подібний рукав є відмінним діелектриком, тому пошкодження ізоляції дроти всередині нього ніяк не вплинуть на безпеку людини.

До речі, треба зауважити, що широкий ассортимент и низкие цены на металлорукав пропонує сайт www.ci.kiev.ua.

Металорукава в ПВХ ізоляції повністю відповідають всім вимогам пожежної безпеки. Електричні апарати і установки, до яких застосовано даний металорукав стають безпечнішими, а горюча поверхню ніяк не стане перешкодою в експлуатації. Це якість з'явилося з впровадженням полівінілхлориду в якості зовнішньої оболонки. Коли полівінілхлорид підвищує свою температуру, починає виділятися певна кількість хлору, що перешкоджає горінню і поширенню виникло полум'я.

Використання металорукавів з фітингами в парі дозволяє зробити кабельні магістралі дуже гнучкими і в той же час добре захищеними. Позитивних якостей у цього матеріалу багато, але як і у всього іншого, є у нього і негативні. Серед них основною є ціна. Але те, що матеріал дуже довговічний перекриває цей недолік з лишком. Використовувати його можна навіть в самих примхливих умовах, де звичайний оцинкований рукав ніяким чином не підійде. Адже він постійно піддається корозії і слабо захищений від вологи, на відміну від покритого ПВХ ізоляцією рукава.

Як вибрати матеріал

Зараз ринок має безліч різних пропозицій від різних виробників. Але потрібно чітко запам'ятати те, що товар з низькою ціною завжди буде володіти відповідною якістю. Адже багато виробників з метою здешевити товар починають використовувати в якості ізоляції більш дешеві і неякісні покриття. Якісний ізольований металорукав буде мати ступінь захисту не менше IP65, так що варто звернути на це увагу.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99