Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Дах з металочерепиці

Автор: Vladislav
22.11.2016 01:16

Дах у будинку, покритого металочерепицею, виглядає дуже естетично. Попит на цей покрівельний матеріал постійно зростає не лише завдяки своєму зовнішньому вигляду. Металочерепиця володіє стійкістю до несприятливих впливів навколишнього середовища і механічних пошкоджень.

Вона безпечна і відповідає всім вимогам екології. Металочерепиця створює здоровий мікроклімат в будинку, забезпечуючи комфортне проживання. Саме тому багато хто хоче купити металочерепицю крома і для свого будинку.

Підставою черепиці є металева пластина товщиною до 0,7 мм. Вона вкрита алюмінієво-цинковим шаром, поверх якого наноситься 2 шари ґрунтовки. На завершення йде полімерний шар, який надає черепиці основні властивості і колір. Можливо покриття листів захисним шаром лаку. Різноманітна колірна гамма черепиці дозволяє задовольнити будь-який смак і втілити у життя оригінальні дизайнерські рішення.

Металочерепиця, яку можна придбати на сайті http://www.budmagazin.com.ua/metallocherepitsa, монтується на скатні дахи з кутом нахилу не менше 12°. Такий даху не потрібні посилені крокви. Перш ніж приступати до монтажу, потрібно правильно розрахувати кількість матеріалу. Найзручніше накреслити площа даху і листи металочерепиці в масштабі, а потім просто накласти листи на зображення даху. При цьому потрібно врахувати, що стики і хвилі листа повинні бути єдиним цілим як по довжині, так і по ширині даху.

Решетування даху роблять з однакових по товщині дощок, прибиваючи їх на такій же відстані, як і крок кріплення черепиці. Перед установкою решетування, роблять паро - і гідроізоляцію даху, а також її утеплення. Капелюшки саморезов для кріплення повинні збігатися за кольором з самим покриттям. Під саморіз обов'язково кладеться прокладка з ЕПДМ. Саморізи вкручуються між гребенями черепиці на 1 см нижче розташування штамповочной лінії.

При укладанні листи черепиці зістиковують по хвилях для захисту від вітру. Саморізи на стику листів вкручуються в гребінь хвилі листа, що знаходиться вище. У першу чергу варто закріпити поздовжні стики.

Варто також відзначити, що будинки, дуже часто побудовані з використанням цієї технології будівництва.

Для конькової дошки опорою є верхня обрешітка. Для забезпечення вентиляції, необхідно щоб дошка була на 1,5-2 см товщі інших дощок. Конькову планку кріплять саморізами, вкручуючи їх в гребені хвиль металочерепиці. На кожному квадратному метрі покрівлі повинно бути вкручені не менше 8-10 саморізів. Покрити дах металочерепицею можна власними силами, але краще довірити роботу фахівця.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99