Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вдячність Освітаполь

Автор: Vladislav
16.11.2016 23:22

Стаття розміщена на правах реклами, відповідальність за її зміст несе рекламодавець.

 

Наша сім’я надзвичайно вдячна програмі Освітаполь за допомогу нашому синові Андрієві під час вступу в Суспільну Академію Наук, яка знаходиться в столиці Польщі. Звернутися до компанії порадили наші знайомі, а потім ми прочитали інформацію та відгуки про програму на сторінці osvitapol.info. Вирішили побувати на консультації в Освітаполь, щоб отримати відповіді на всі питання, які нас хвилювали і щодо вивчення мови, і щодо потрібних документів, в тому числі і в отриманні візи, а також стосовно місця проживання нашого сина під час навчання. Пізніше, щоб вирішити всі ці та інші питання, нам довелося лише один раз дзвонити до Варшави.

Що стосується мови, то все вирішилося дуже добре – у нашому місті є курси Освітаполь, куди і почав ходити Андрій. Перше, що йому сподобалось – невеликі, з кількох учнів, групи. Хоча тут були не тільки школярі, але й ті, хто уже має вищу освіту, на заняттях панувала доброзичлива атмосфера і взаємоповага. Сама викладач Ольга не тільки чудово знає польську мову, традиції і особливості цієї країни, але й уміє так подати матеріал, що ніхто не залишався байдужим. Крім того, компанія Освітаполь забезпечила нашого сина і інших учнів усіма необхідними для навчання матеріалами. В цікавій формі відбувалася перевірка домашніх завдань, подача нового матеріалу. Усього рік занять і наш Андрій зміг оволодіти польською мовою настільки добре, що тепер вільно розмовляє з новими друзями, які теж навчаються у варшавській Суспільній Академії Наук.

Особливу увагу привернули відгуки про Освітаполь тих, хто скористався цією програмою раніше. Що найголовніше, серед них не було жодного негативного. То ж, Вирішили спробувати і ми. Для початку почати відвідувати мовні курси. Я пішла з донькою, як мовиться «за компанію». З першого заняття зрозуміли, що в Освітаполь працюють справжні професіонали. Досвідчений викладач Ольга вела заняття по цікавій програмі: кожен урок був настільки продуманим і захоплюючим, що, здавалося, минав в одну мить.

Висновок напрошується сам: в компанії Освітаполь працюють справжні професіонали своєї справи, які не просто добре виконують свої обов’язки, а й дуже люблять свою роботу. Тому, щоб допомогти іншим українським абітурієнтам домогтися своєї мрії залишаємо свій позитивний відгук про Освітаполь.

Пам'ятайте одне, ваш успіх у навчанні в першу чергу залежить від Вас, тому всім успіхів і натхнення.

 

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99