Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що таке Форекс

Автор: Vladislav
05.01.2017 02:02

Ви напевно часто чуєте з екранів телевізора, інтернету, реклами в газетах і журналах про Форекс. Але мало кому відомо, що це таке і які він відкриває можливості для заробітку. Форекс з англійської є збірним поняттям від двох слів Foreign, що означає іноземний, і Exchange, що означає обмін. Тобто дослівно Форекс перекладається як іноземний обмін, а точніше іноземний обмін валют.

По суті, Форекс це віртуальна біржа обміну валют, де кожен бажаючий незалежно від віку, рівня знань, національності, віросповідання, професії, кольору шкіри тощо може заробити собі на життя. Беручи участь на біржі Форекс, Ви стаєте брокером, який працює не на корпорацію, а на себе. Так, в сучасному світі це можливо. У вас з'являється шанс заробити гроші своїми власними знаннями, інтуїцією і професіоналізмом.

Не варто думати, що Форекс подібне до рулетки. Ні, це абсолютно не так. Щоб працювати на біржі необхідно пройти певну підготовку, щоб заробляти, знаючи закони роботи ринку валют, розуміти тенденції, що впливають на зміну курсу валют, які можуть бути для цього передумови і як вигідно в свою користь скористатися інформацією.

До речі, на сайті http://findfxway.com ви можете отримати багато цікавої та корисної інформації, яка допоможе вам навчитися торгувати на форекс.

Коротенько принцип роботи такий: Ви знаєте співвідношення курсу валют А і Б = 1,24 - це називається котирування або курс. Якщо значення стає 1,24, а 1,25, це означає, що котирування виросла на 1 пункт. Тобто пункт, це мінімальна зміна вартості даної валюти. За день коливання можуть бути до 100 пунктів і вище, все залежить від того, з якою валютою Ви працюєте. Маючи на Форекс свій депозит, припустимо 1 тис. Доларів, ви можете купити Валюту А за 1,24 грошові одиниці, знаючи (припускаючи), що вартість валюти А зросте на 100 пунктів, Ваш заробіток складе 10 $.

Ця сума невелика, але маючи депозит не 1000, а наприклад 10000, сума прибутку зростає в 10 разів, причому за день. Це найпростіший приклад заробітку на ринку Форекс, щоб зрозуміти всі ази роботи на Форексі і бути максимально підготовленим звичайно потрібно пройти навчання.

Як і де пройти навчання. В інтернеті уважно вивчивши сайти, пов'язані з Форексом, Ви знайдете масу оголошень, в яких пропонують навчання різні центри, інвестиційні компанії, але навчання коштує грошей. Але можна пройти навчання і абсолютно безкоштовно, знайшовши в інтернеті безкоштовні курси, де Ви отримаєте базові знання роботи на ринку валют Форекс.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99