Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як зробити торгівлю на Форекс успішною

Автор: Vladislav
30.12.2016 23:22

В сучасний час торгівля на форексі стала звичайним способом доходів. Багато людей займаються торгівлею на валютному ринку. Але щоб вона була успішною, необхідно пройти навчання, знати індикатори, займатися аналітичною роботою, а також дотримуватися фінансової дисципліни.

Якщо торгівлею людина хоче щось комусь довести, то не варто починати таку діяльність. Краще зберегти собі здоров'я і засоби. Якщо взагалі немає ніяких доходів, а зібрані гроші хочеться збільшити на форексі, то це не найкращий варіант. Тому що можна залишитися без заощаджень. А коли форекс дійсно привертає, присутні інші заробітки, то тоді людина зможе торгувати з успіхом. Це зручно, тому, що на форексі можна займатися торгівлею в будь-який період часу і в будь-якому кінці світу. Головне, щоб в наявності був комп'ютер та інтернет. Ніхто не командує, людина може по-своєму мислити, проводити експерименти, щоб торгівля була прибутковою. Спочатку доведеться віддавати весь свій час форексу, а коли буде приходити сон, то значить, людина стала торговцем.

Друзі сайту: в інтернет-магазині пуч ком уа ви можете знайти широкий вибір спортивного взуття відмінної якості.

Для успіху необхідний цілий комплекс складових. Спочатку необхідний потужний комп'ютер, швидкісний інтернет. Необхідний грамотний брокер, який дає майже 90% успіху в торгівлі. Торговець самостійно вибирає брокера, слід серйозно поставитися до вибору і не поспішати. Починати торгівлю необхідно тільки на демонстраційному рахунку.

Важливим моментом в торгівлі на валютному ринку є фінансова дисципліна. Це схоже на оформлення кредиту на побутову техніку. Покупець зобов'язується оплачувати щомісячний платіж банку. Але разом з цим є й інші витрати - оплата за комунальні послуги, харчування. Отже, суму позики розраховують залежно від розміру доходів і витрат людини.

Таким же чином необхідно поводитися в торгівлі на форексі. У ринок торговець входить з певною сумою коштів. Це певний відсоток від усього обсягу депозиту. Це пов'язано з тим, що коли ринок розгорнеться, то депозит повинен буде це витримувати. Задіюється тільки 10% від загальної суми. Взагалі рекомендується входити в ринок з 5%, не варто скупитися. Фахівці рекомендують себе пробувати на мінімальних рахунках. Це мінімальні ризики. Дисципліна є основним фактором успіху в торгівлі на форексі. Якщо її дотримуватися, то і прибуток швидко з'явиться. Якщо не вийшло зорієнтуватися в ринку, не варто в нього входити.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99