Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Помічники в торгівлі на Форекс

Автор: Vladislav
03.11.2016 18:38

Всі гравці на ринку Форекс грають не просто так. Важко собі уявити, щоб хтось просто так робив ставки, не проаналізувавши ситуацію. Успішні, досвідчені гравці, як правило, розробляють свою торговельну систему. Це складний і довгий процес. Треба провести глибокий фундаментальний і технічний аналіз, вибрати найбільш оптимальні елементи, на їх основі розробити систему, протестувати її на демо-рахунку або мінімальної суми депозиту, а потім вже перейти до практики. І найнеприємніше полягає в тому, що система може виявитися неефективною і всю роботу треба починати спочатку.

Почасти тому початківці трейдери користуються готовими помічниками для торгівлі на Форексі або по-іншому – радниками. Говорячи простою мовою, помічник – це комп'ютерна програма, яка відстежує сигнали ринку, аналізує їх і сповіщає гравця про відкриття або закриття позицій. Багато торгові майданчики вже мають вбудованих помічників, які гравець може налаштувати під себе.

На даний момент інтернет наповнений різноманітними помічниками Форекс з великою кількістю методів аналізу, які гравець може використовувати для розробки або поліпшення своєї торговельної системи. Найпростіші помічники – це індикатори визначення часу торгових сесій. Однак є і набагато більш складні радники, які роблять пророкування руху тренда, аж до побудови графіків з передбачуваними барами ціни. Для прикладу, Ленты Боллинджера дозволяють отримувати набагато серйозніший аналіз даних, ніж інші індикатори.

Як правило, такі програми можуть працювати в автоматичному режимі (тобто виконувати дії на основі параметрів, зазначених гравцем, самостійно), або виступати в ролі підказувачі для трейдера, який вручну.

За принципом роботи помічники поділяються на чотири основних види:

  • 1. роблять множинні ставки (скальпери);
  • 2. працюють по тренду (трендові);
  • 3. поєднують функції скальперів і трендових помічників (комбіновані)
  • 4. працюючі на основі фінансових стратегій.

Існують і інші види помічників, але вони менш поширені.

Обрати собі помічника з усієї цієї маси програм досить складно. Кожен гравець повинен робити вибір самостійно, виходячи з стратегії власної торгової системи або дізнавшись думку інших гравців. Але не варто забувати одне важливе правило: прогноз обернено пропорційний складності індикатора, тобто менш складний індикатор часто дає більш точний прогноз.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99