Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Нерухомість або Форекс?

Автор: Vladislav
21.08.2016 11:17

Безгрошів'я здатне істотно отруїти життя будь-якого з нас, але при отриманні великої суми грошей у людини виникає інший «головний біль» - куди вкласти ці гроші?

Багато наших співвітчизників позбавлені можливості не тільки забезпечити житлом своїх спадкоємців, а й самих себе. Напевно, тому в нашій країні інвестування в нерухомість вважається надійним способом вкладення грошових коштів. Але тут, як і в будь-якому іншому методі інвестування, існують свої підводні камені. Залежно від того, настільки високий рівень цін на нерухомість на ринку і будуть залежати ваші доходи. Крім того, рівень доходів залежить від місця розташування нерухомості. Наприклад, набагато вигідніше придбати квартиру у великому місті, причому бажано в розвиненому районі. Це може бути місце, де в перспективі планується прокладання метро. Всього за кілька років ви зможете отримати від такого інвестування воістину грандіозну прибуток. Ну а якщо ви хочете купити квартиру або будинок в невеликому місті, то такий спосіб годиться тільки для збереження, а не примноження капіталу.

Друзі сайту: вас може зацікавити гравировка Киева, де ви можете замовити гравіювання практично на будь-якому матеріалі та ще й за доступними цінами.

Якщо ви бажаєте отримати високі доходи в короткі терміни і згодні на ризик, то можете скористатися ринком міжбанківського обміну валют за вільними цінами - Форекс. Слід зазначити, що отримання високих відсотків прибутку в такому випадку вимагає від інвестора не тільки витрати часу, а й професіоналізму. Якщо ви не володієте достатнім досвідом у веденні валютних спекуляцій, довіртеся професіоналу (інтернет-трейдинг). При виборі інвестиційної компанії слід уважно ознайомитися з її щомісячними звітами, які публікуються на сайті. Крім того скласти власну думку про ту чи іншу інвестиційної компанії вам допоможуть відгуки клієнтів. Солідна інвестиційна компанія обов'язково публікує на своєму сайті не тільки інформацію про себе, а й вказує приблизний рівень прибутковості (у відсотках), а також можливі ризики.

В чому полягає суть Форексу? Наприклад, ви купуєте 200 євро за 180 доларів, а через якийсь період продаєте ці ж 200 євро, але вже за 240 доларів. Різниця в продажу і складає вашу прибуток. На ринку валют відбуваються постійні коливання цін, на які впливають, наприклад, нестабільність економіки конкретної держави, загроза капіталу інвесторів і т.д. Якщо ви довірили свій капітал професіоналу інтернет-трейдингу з солідною інвестиційної компанії, то навіть тоді у вас не буде 100% гарантії на отримання грошей в момент, коли ви в них потребу. Для тих, хто не довіряє подібним компаніям і хоче займатися торгівлею на Форексі самостійно, існують спеціальні курси.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99