Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Сучасний ринок Форекс і числа Фібоначчі

Автор: Vladislav
23.06.2016 12:55

Числа Фібоначчі - елементи числової послідовності в якій кожне наступне число дорівнює сумі двох попередніх чисел. Назва по імені італійського математика середньовічної Європи.

Дивно, але багато відкриті в старовину закони, можна використовувати і зараз на ринку Форекс, хоча автори відкриттів навіть не могли знати про його існування! До таких законів відноситься відкриття генія який відкрив числа Фібоначчі.

Леонардо Пізанський (1170-1250) - великий математик, який проживав в італійському місті Піза. Всьому світу він більше відомий як Фібоначчі. Головною працею його життя була «Книга абака», в ній автор вперше розкрив секрет ряду підсумовування, названого потім в його честь. Сам ряд виглядає як вид: 1-1-2-3-5-8-13-21-34-55-89-144- .... Тут кожен наступний елемент є складеної сумою двох попередніх чисел.

До речі, вас може зацікавити якісний ремонт турбин киев, який ви можете замовити за доступними цінами.

Ставлення будь-якого числа з послідовності до попереднього, прагне завжди до значення 1.618. Існує ще одна закономірність - будь-яке число ряду співвідноситься до наступного приблизно як 0.618. Це і є всім відоме «золотий перетин» або «божественна пропорція».

Відкриття легендарного математика широко використовується в багатьох сферах людського життя. Не став винятком і Форекс. Валютний ринок схожий на живий організм, де вдих можна порівняти з ростом цін, а видих - з їх падінням. Багато професіоналів, з допомогою чисел Фібоначчі, визначають рівень корекції тренда.

Успіхом можна вважати визначення моменту закінчення падіння цін, цей момент є найкращим для входу на ринок, оскільки ризик мінімальний. Трейдеру потрібно тільки правильно розрахувати можливий корекційний рівень, далі на нього ставлять відкладений ордер і чекають.

При сильному тренді Форекс ринку, корекційна довжина складе 0.382 (38%) від пройденого ціною відстані. Дуже сильний імпульс матиме значення 23.6%. Для середнього ринку відкат зазвичай становить 50% попереднього імпульсу. Якщо довжина корекції становить 0.618 (61,8%), це говорить про те, що даний тренд є досить слабким.

Застосування чисел Фібоначчі на Форекс має одне застереження - їх можна використовувати тільки для хороших імпульсних рухів ринку.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99