Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що не треба робити трейдеру на ринку Форекс

Автор: Vladislav
23.06.2016 12:46

Тут обговорюємо не очевидне питання, а одну досить цікаву особливість ринку Форекс. Мова про те, що навіть найпривабливіші і чарівні стратегії гри на ринку Форекс є лише деякими розробленими математичними моделями, хоча і намагаються описати дійсність, проте аж ніяк не пророкує її, і не є кандидатами на те, щоб абсолютно вірно передбачати, як треба гравцеві вести себе на біржі. Через нерозуміння цього новачки часто при першій же втрати починають, як кажуть, смикатися, вони звинувачують стратегію в усьому, чим тільки можна, і в результаті цього нарощують свій збиток через непродумані дії.

 

Від професіоналів даються поради в цьому випадку бути спокійними. Ймовірно, втрата (коли правильно дотримується тактика, звичайно) обумовлена ​​тим, що саме ринок, а не трейдер, повівся «неправильно». Це ж і відноситься, до речі, і до несподіваним прибутки - суперечачи тактиці, ринок починає рухатися назустріч очікуванням трейдера, що призводить до несподіваних прибутки.

Як і з непередбачуваними профітами, так і з лосс, головною небезпекою для трейдера при таких ринкових рухах є те, що він припиняє сприймати коливання на ринку адекватно, відкидаючи власні досвід і знання, і починає працювати навмання. Форекс, з усією своєю непередбачуваністю, далеко не є лотерей, тому, у разі допуску психологічної слабини, дуже легко потрапити в «мінус».

Тому, при використанні будь-тактики і стратегії гри на ринку Форекс, треба пам'ятати, що піддаватися миттєвому почуттю не можна і, коли ведеш 7 з 10 позицій, треба прораховувати вручну кожну, щоб мінімізувати збитки або доводити прибуток до максимуму. Адже навіть трейдерами з досвідом вважають дуже непоганим результатом, якщо з десяти позицій сім виявилися прибутковими. Коли ведеться довгострокова акуратна гра на Форекс, то саме за допомогою зваженого підходу до своїх позицій, можна домогтися максимального прибутку зі своїх коштів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99