Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Торгівля без плану - погана звичка

Автор: Vladislav
30.04.2016 12:24

Будь-який, поважаючий себе трейдер на Форекс, повинен мати чіткий план торгівлі. Найгірше, що можна придумати - це торгувати без плану. Багато гравців, навіть маючи чітко прописаний порядок дій, все одно роблять імпульсні угоди. Вони занадто рано виходять з ринку або дуже довго тримають свою позицію, причина всьому - погані звички.

Для ефективної боротьби зі згубними звичками необхідно визначати успіх чи поразка кожної угоди виходячи з того, як гравець дотримувався своїх планів, а не просто заробив гроші чи ні.

До речі, можете перейти на сайт http://valuta.dp.ua/black, якщо вам потрібно вигідно та без комісій поміняти чи купити валюту.

Навіть якщо угода була невдалою, але вона записана в плані, це можна визнати успіхом, оскільки така угода планувалася. Заохочення не підлягають прибуткові, але позапланові угоди, тому що вони були зроблені трейдером при імпульсивної грі. Радіти такими угодами значить програмувати себе на збиткову торгівлю в майбутньому.

Наступний крок для досягнення торгової дисципліни - правильна система заохочень і покарань. Трейдер повинен подумки хвалити себе за дотримання плану, і постійно позбавляти себе нагороди (виконує роль покарання), якщо торгівля була імпульсивною.

У площині проходження плану, прибутковий день не завжди можна вважати вдалим. Для недисциплінованої гравця Форекс, гроші не найголовніша річ. Куди важливіше строго дотримуватися пункти наміченого плану. Якщо навіть поки не вдається повністю виключити імпульсивну гру, покарання не повинно носити абсолютно негативний характер, не можна відмовляти собі в їжі, сні і т.д.

Потрібно бути чесним самим з собою в питанні власної торгової дисципліни. Трейдер повинен чітко знати, де він заробив за планом, а де йому просто посміхнулася удача. Для підвищення дисципліни добре використовувати метод збільшення нагороди або покарання. Якщо все йде за планом - можна себе чимось «побалувати», якщо ні - обов'язково покарати суворіше, ніж раніше. Тільки так можна позбутися згубних звичок.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99