Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як провести відриту проводку

Автор: Vladislav
14.05.2017 00:51

Як відомо, за типом укладання проводка може бути прихованою і відкритою. Для реалізації першого варіанта буде потрібно прокладання проводів в заздалегідь приготованих пазах, облаштованих в стіні. Зазвичай під час подібних робіт приміщення ставати Як провести відриту проводкунепрігодним для проживання, через безліч пилу і бруду.

 

Що стосується прокладки проводки відкритим способом, то цей варіант менш трудомісткий, та й бруду під час його реалізації практично немає. Тим більше, на відміну від колишніх часів, коли в таких випадках дроти потворно висіли вздовж стін і стель, сьогодні існує цілий ряд способів максимально замаскувати проводку, зробивши її частиною загального дизайну.

Основні методи укладання проводки відкритим чином:

1. Кабельні канали, або ж системи укладення кабелю, які можна придбати на сторінці http://agart.ua/fn/8/cictemy-ukladki-kabelya. Ці спеціальні обгортки для кабелю здатні утримувати його на поверхні стелі або стіни. Зустрічаються в самої різної конфігурації, від найпростіших П-образних, до хитромудрих за формою і забарвленням.

2. Відділення в плінтусі. Існують плінтуса, оснащені спеціальними кабельними шахтами всередині, невидимими при зовнішньому огляді вироби. У таких відділеннях можна прокладати не тільки електричні дроти, а й інші комунікації, типу телевізійних або комп'ютерних кабелів.

3. Гофровані трубки. Дуже зручні в тих ситуаціях, коли проводку потрібно прокласти в незручному тісному місці або підсобному приміщенні.

4. Старовинний спосіб. Іноді в класичних інтер'єрних стилях застосовується укладання проводів уздовж поверхні стін, для чого використовуються спеціальні ізолятори у вигляді планок.

Відкритий тип прокладки проводки застосовується там, де стіни з тих чи інших причин не здатні витримувати штробления для закладки кабелів. До того ж, такий спосіб реалізується набагато швидше і простіше, для цього не потрібно залучення спеціальних бригад. Дуже часто відкрита проводка застосовується локально, наприклад, коли потрібно встановити додаткову розетку і поставити металевий лоток (а придбати його можна тут http://agart.ua/fn/8-590/metallicheckij-lotok). При цьому важливо враховувати, що дроти поверх стін можуть викликати деякі труднощі, наприклад, при установці пристінних меблів.

Що стосується самих проводів, то в даному випадку зазвичай використовуються більш дорогі багатожильні кабелі, так як одножильні не мають необхідної гнучкості для розміщення всередині кабельних каналів. Що стосується приміщень з підвищеною вологістю повітря, то в них краще застосовувати закриту прокладку проводів.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99