Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибираємо автомобільні ваги

Автор: Vladislav
15.05.2017 23:20

Автомобильные весыВибрати автомобільні ваги непросто. Адже вони з усіх допоміжних пристроїв є найдорожчими, найскладнішими. Щоб не допустити в виборі фатальної помилки, потрібно добре знати пристрій автомобільних ваг, необхідно також ретельно вивчити існуючий ринок вагового обладнання, розглянути більшість представлених на ньому товарів.

Визначаємося з типом

Перш за все, потрібно визначитися - які ваги потрібні з двох наявних груп, статичні ваги або пересувні ваги? Це дуже важливо, тому що виконання цих двох варіантів виробниками відбувається абсолютно за різними технологіями. Адже стаціонарні автомобільні ваги не вимагають конструктивних елементів для частого пересування їх на нові місця зважування. Вони, як правило, масивні, не вимагають постійної калібрування, а точність вимірювань таким обладнанням найвища.

Купуючи автомобільні ваги, найчастіше люди помиляються, вибираючи найдорожчі варіанти. Що ж, гонитва за дешевизною підвела не тільки пушкінського попа. Але ж для якісного зважування машин на автомобільних вагах вони повинні бути розраховані на дуже великі навантаження, їх виробляти належить зі сталі тільки високої якості.

Якщо взяти в облік, що товщина листової платформи ваг повинна становити не менше 6 міліметрів, то вже виходить велика маса. Це неминуча добавка до вартості будь-яких сучасних ваг, і без того мають чималу ціну. А виробник, що відступив від цих вимог і виконав конструкцію з більш тонкого металу, може свого клієнта змусити вже через рік експлуатації зайнятися ремонтом деформованої платформи.

Окремі види ваг

Дещо інше пристрій мають поосні автомобільні ваги. Для них немає необхідності виготовляти цілісну платформу по довжині автомобіля з причепом. Досить короткої майданчики, на яку гарантовано поміщаються колеса однієї осі автомобіля. Результати поосного зважування дають таку ж вичерпну інформацію про автомобіль і ступеня його завантаженості, що і платформенне пристрій. Тільки результат при роботі вагами поосного зважування визначається сумою показань навантажень на кожну вісь.

Непросте питання - монтаж автомобільних ваг. Якщо передбачається установка стаціонарних пристроїв, то їх монтаж проводиться на заздалегідь обладнаної, бетонованій майданчику. Потрібно добре продумати і пандуси для безпечного в'їзду автомобілів на платформу і з'їзду з неї. Набагато простіше відбувається установка автомобільних ваг пересувного типу. Відповідно до їх конструкцією для цього дії досить мати рівну площадку, яка добре утрамбована і посипана щебенем. Всі такі моменти повинні бути чітко обумовлені в експлуатаційних матеріалах, що поставляються покупцеві разом з необхідним устаткуванням.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99