Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Фільм «Король Артур: Легенда меча» (2017): сюжет, цікаві факти, трейлер

Автор: Vladislav
13.05.2017 13:39

Постер до фільму "Король Артур: Легенда меча"Американський пригодницький фільм-фентезі культового режисера Ґая Річі, заснований на романі Томаса Мелорі «Смерть Артура».

В український кінопрокат стрічка виходить 11 травня. Фільм «Король Артур: Легенда меча» (2017) онлайн дивитися на КіноНаХаті.

Сюжет фільму «Король Артур: Легенда меча»

Головний герой - молодий Артур (Чарлі Ганнем), який блукає околицями Лондоніуму, не знаючи свого справжнього походження. Він промишляє дрібним розбоєм, бійками і грабунком, поки не знаходить магічний меч Екскалібур.

Дізнавшись про своє походження, Артур вирішує змінити своє життя. Зустрівши дивну і загадкову жінку на ім'я Гвіневра (Астрід Берже-Фрісбі) і зібравши однодумців, Артур починає готуватися до сутички з тираном Вортігерном (Джуд Лоу), який колись убив всю його сім'ю і незаконно заволодів троном.

Цікаві факти

На роль короля Артура претендували актори Генрі Кавілл і Джай Кортні, але роль дісталася Чарлі Ганнему, який пообіцяв, що буде старанно тренуватися, щоб набрати побільше м'язової маси і виглядати ще сильніше і більш спортивним: «Повірте, ви побачите мене у відмінній формі. Я буду робити по 500 віджимань кожен день - і це принесе бажаний результат».

На роль Гвіневри пробувалися актриси Елізабет Олсен, Фелісіті Джонс і Алісія Вікандер, у результаті роль дісталася Астрід Берже-Фрісбі.

Актор Ідріс Ельба розглядався на роль Мерліна, але пізніше з'ясувалося, що це був всього лише слух: «Я не беру участь у фільмі. На жаль, це була всього лише провокація, слух. Однак, я бажаю картині успіху - думаю, вона вийде грандіозною».

Роль Мерліна дісталася Камілю Лемежевському. Пізніше актор вів переговори з приводу ролі Бедівера, правої руки батька Артура, але цю роль отримав Джимон Гонсу.

Кадр 1

Ходять чутки, що «Король Артур: Легенда меча» стане першим фільмом із планованої гексалогіі (твір, що складається з шести частин).

До початку основних зйомок стрічка пройшла кілька етапів. Спочатку в ролі режисера фільму виступав Девід Добкін, який планував задіяти в ролі Артура Кіта Гарінґтона, а Юеля Кіннаміна - у ролі Ланселота. Але проект потребував би великого бюджету, а актори на той момент не були такими відомими. Пізніше режисер вирішив зняти фільм з Коліном Фаррелом у головній ролі Артура і Ґарі Олдманом у ролі Мерліна, але і ця версія не отримала ніякого розвитку.

У стрічці задіяний відомий футболіст Девід Бекхем у ролі лицаря Тріґера, саме він наказує Артуру витягнути меч Екскалібур.

«Король Артур: Легенда меча»: український трейлер

Для української публіки презентували вже три трейлери стрічки з прекрасною озвучкою. Лишається дочекатися прем'єри, щоб дізнатися наскільки тепло прийме наша публіка новий фільм Ґая Річі.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99