Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Скальпинг і піпсовка

Автор: Vladislav
14.04.2016 11:04

Для початку давайте розберемося з тим, що таке скальпінг і піпсовка. Такий метод торгівлі використовується для отримання прибутку на коливаннях усередині дня. При цьому час життя відкритої позиції може досягати всього лише декількох хвилин. Природно, прибуток по кожній окремо взятій угоді не буде значною, але основний заробіток досягається за рахунок великого обсягу вироблених операцій.

Деякі трейдери роблять в день до 200 угод. Не слід очікувати, що всі вони будуть прибуткові. Основною метою стає сумарно за підсумками дня мати прибуток від операцій. Для цього рівень стоп-лосс ставиться якомога ближче до ціни, за якою відкривається позиція, щоб забезпечити мінімальний збиток в разі несприятливого руху.

 

Ринок форекс є самим ліквідним ринком. Цю фразу не раз чув навіть людина, тільки почав вивчати основи торгівлі. Ціна навіть усередині дня має циклічність, тобто існують періоди злетів і падінь. При цьому якщо в цілому за день ціна пройшла порядку 50 пунктів, то різниця між максимальною і мінімальною цінами за день буде досягати набагато більшого значення. Якщо при цьому вловлювати більше дрібні коливання, наприклад, max - min години, то можливість значно збільшити свій капітал багаторазово зростає. Звідси і бажання використовувати подібну стратегію ведення торгівлі. У новачків може створитися враження про надзвичайне збільшення капіталу, а якщо додати можливість реінвестування, то просто може зарябіти в очах від кількості передбачуваних нулів у передбачуваному депозиті. Однак враження це оманливе, незважаючи на велику кількість історій про блискавичних збільшеннях капіталу в багато разів, така система торгівлі приречена на невдачу. Спробуємо розглянути, чому.

Друзі сайту: на сайті http://dtv-instrument.com/ru/ ви можете придбати техніку Stihl і Viking за вигідними цінами.

По-перше, при постановці дуже близького рівня обмеження втрат, дуже велика ймовірність зловити збиток всього лише на ринковому шумі навіть вгадавши вірно напрямок тенденції, але недооцінивши досить протилежну силу биків і ведмедів. Дуже легко помилитися, визначаючи напрямок на найближчу годину. Набагато важче, ніж визначити цілі руху дня.

Найпростішим рішенням від спрацьовування ордера, що фіксує збиток, бачиться відсутність самого ордера, але тоді ви ризикуєте втратити ще більше коштів після сильного руху проти вас, коли ціна пішла настільки далеко, що не представляється можливим її відкіт до первісних рівнів у найближчі хвилини або години. При торгівлі великою часткою депозиту відсутність обмежень збитків може привести до margin call, тобто спускання всього депозиту.

Другою причиною є нервова напруга, що виникає при торгівлі з реальними грошима. Як правило, таку стратегію застосовують спочатку на демо-рахунку, де гроші віртуальні, тому страх втратити їх відсутній, та й оброблення заявок проводиться автоматично, тобто моментально. Таким чином, накладаються фактори, такі як швидкість оброблення заявки і нервову напругу, яке росте з кожним пунктом зміни ціни в протилежному напрямку. Пипсование передбачає постійне перебування на ринку, що має на увазі під собою постійний стрес, а в стані стресу неможливо здійснювати раціональних вчинків.

Також варто додати той факт, що брокери не люблять клієнтів, які роблять величезну кількість операцій. Існують обмеження на кількість заявок в одиницю часу і занадто наполегливих клієнтів, які віддають розпорядження практично щосекунди, можуть попросити закрити рахунок.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99