Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Рентабельність інвестицій: як з'ясувати ефективність капіталовкладення

Автор: Vladislav
25.03.2017 20:35

Інвестиційні вкладення в розвиток різних проектів безпосередньо пов'язані з рентабельністю цих проектів. Інвестиційна рентабельність по результату показує вигоду від вироблених капіталовкладень. Даний показник дає реальну картину вигоди від вкладених інвестицій, за допомогою розрахунків витрат на витрати в співвідношенні з отриманими доходами. Таким чином, можливо, розрахувати розмір ефективності від інвестиційних коштів на будь-яку одиницю валюти.

Як з'ясувати ефективність інвестицій

Ефективність інвестицій визначається фінансовою політикою підприємства, а також правильною організацією фінансового менеджменту. За допомогою менеджмент - аналізу можливо прорахувати який з проектів буде більш вигідний і принесе максимальний дохід інвестору.

До речі, на сайті podushka.com.ua/ru/detskaya_tematika.html ви можете придбати якісну постільну білизну за найкращими цінами вже сьогодні!

Щоб визначити попередній дохід від капіталовкладень, необхідно розрахувати показники відповідно до схеми:

  1. 1. Обчислити який розмір інвестицій можлива без отримання втрат. Головним моментом є те, що кошти вкладаються для збільшення прибутку по основній діяльності підприємства. Тому в розрахунках враховується лише дохідна частина, яка формується за рахунок основного виду діяльності.
  2. 2. Проаналізувати можливі ризики.
  3. 3. Визначити обсяг ставки дисконтування.
  4. 4. Знайти найбільш вигідні рішення.
  5. 5. Розрахувати очікувані доходи від інвестиційних капіталовкладень.

Ефективність проекту, можливо, визначити таким методикам:

  • • З'ясування термінів на окупність інвестиційних вкладень.
  • • Визначення норм прибутковості.
  • • Розрахунок чистого прибутку, яка відповідає реальному часі.
  • • З'ясування рентабельності інвестицій їх індекс.

Визначення доцільності витрат капіталовкладень розраховується за методикою, яка ґрунтується на тому, що в порівнянні з сумою капіталовкладення результативність проекту повинна бути вище. Формула розрахунків складається з - розрахунку планованого доходу, відрахування податків, відрахування інших витрат. Підсумковий результат ділитися на суму інвестованих коштів. Результат множиться на 100, разом виходить в процентному співвідношенні. Найбільш вигідним проектом можна вважати, де результат дорівнює <= 1.

Для розрахунку рентабельних показників капіталовкладень необхідно співвіднести чистий прибуток на поточний час з торбою інвестованих грошей. Отриману різницю помножити на 100, а підсумок це і буде шукана рентабельність. Цей показник є індексом прибутковості капіталовкладень.

Індекс рентабельності інвестицій

Значення індексу рентабельності капіталовкладень, визначаються методом аналізу рентабельності проекту. За допомогою даного значення, можливо, дізнатися, якою мірою збільшиться капітал, який був інвестований.

Щоб отримати необхідний індекс застосовується два види формул визначення. Перша формула містить в собі всю інформацію про підсумковий розмірі всіх фінансових операцій. Фінансові потоки поділяються на відрізки часу, які збільшені на одну одиницю. Підсумкова сума визначає витрати і в результаті виходить шуканий індекс.

Друга формула більш проста, всі розрахунки наводиться по першій формулі, а підсумок ділитися на 100%, і до отриманого результату необхідно додати 1 в абсолютному значенні.

У тому випадку якщо розрахунки на виході показують рентабельність вище 0, при цьому індекс менше 1, то такий проект є вигідним для інвестування Також розраховуються дані показники в тих випадках, якщо необхідно дізнатися інвестиційну діяльність за різні відрізки часу.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99