Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Офшорний бізнес і його обслуговування

Автор: Vladislav
14.12.2016 23:55

«Offshore» перекладається як «ізольований», або поза берегом. Економічне значення слова має на увазі об'єкт, який є власністю держави, але що знаходиться за його межами. Бізнес називається офшорним, коли його керуюча особа (керівник, засновник, засновник) не відноситься до числа податкових резидентів держави, в якому юридично зареєстрована фірма. Такого роду вид бізнесової діяльності підлягає оподаткуванню в країні, де він відбувається. Як правило, це країна з фіксованим щорічним оборотом або низьким оподаткуванням.

Найчастіше, в офшорному бізнесі, вся підприємницька діяльність, здійснюється в міжнародних фірмах, де ряд філійрозташовані в країнах, де є інвестиційні, податкові, і інші різновиди переваг - «податкових притулках».

Найпопулярнішими країнами, де відбувається реєстрація офшорів, є: ОАЕ, Кіпр, Ірландія, Великобританія, Панама, а також ряд інших юрисдикцій, розташованих на Карибах, Бермудах, і т.д.

До речі, здесь ви можете отримати більш детальну інформацію про купівлю чи створення офшорів.

Відкриття підприємства в офшорі процедура не складна. Для цього потрібно мати одного акціонера або директора. Процес реєстрації підприємства і отримання всього пакету паперів може зайняти всього 24 години. І приблизно після закінчення тижня, можна сміливо починати працювати. Виняток становлять Сінгапур і Дубаї, так як тут процедура реєстрації може затягнутися і на місяці.

Оформлення документів на Сейшелах для невеликої фірми буде коштувати приблизно $ 500, а для великої - від $ 100 000. Потрібно відзначити, що Сейшели привабливі для бізнесу відсутністю там податку на прибуток і ПДВ.

Кіпр примітний тим, що там підприємці повинні виконувати обов'язок про не приховати імені глави фірми і подавати щорічно бухоблік.

Досить легко дістати ліцензію і дозвіл на відкриття бізнес діяльності на Кайманах, Антильських островах і в Панамі. Тут немає правил щодо бухобліку та перевірок аудиторів. Свої щорічні збори акціонери вільні проводити в будь-якій країні земної кулі.

Ціна обслуговування офшору складається з наступних елементів:

  • плата за юридичні адреси, щорічно;
  • щорічна оплата за право вести бізнес - держмито. Ціна за послуги становить приблизно 500 доларів. Тут в залежності від юрисдикції;
  • підготовка і подача фінансових паперів. Ціна безпосередньо залежить від юрисдикції і обсягу роботи;
  • плата за послуги зареєстрованого агента, простіше кажучи, номінального директора, що діє від імені справжнього власника фірми, і погоджується з його приписами;
  • щорічне отримання сертифіката хорошого стану, після того, як сплачено держмито. Він пред'являється в банку, де відкрито рахунок підприємства. Сертифікат є свідченням про добробут фірми.
 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99