Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Сутність фінансового менеджменту

Автор: Vladislav
24.10.2016 14:01

Для точного визначення сутності фінансового менеджменту важливо знати джерела формування фінансових ресурсів. Джерелами є власні і позикові кошти, амортизаційні джерела, прибуток, одержуваний в процесі діяльності, кошти від інвестування, кредити, інші ресурси.

Таким чином, на виході виходить, що фінансовий менеджмент - це управління і координування фінансових коштів бізнесу. Якщо менеджмент походить від управління як свідомої частини впливу на свідомість інших людей, для отримання якісних результати робочого процесу. Те фінанси чисто економічне поняття, яке включає в себе управління і координування всього обороту матеріальних і грошових коштів.

Фінанси і менеджмент можуть існувати тільки в умовах ринку або ринкових відносин. Виходить, що фінансовий менеджмент існує лише в розвинених країнах. Саме завдяки фінансового менеджменту стало можливим інвестування, і збільшення прибутковості капіталу бізнесу та інших підприємств.

Згадка фінансового менеджменту в соціальній сфері

Однак фінансовий менеджмент як поняття зустрічається в більшості сучасної літератури. За кордоном, кажучи про фінанси, враховують увагу цілям фірми з приводу розподілу коштів організації або підприємства, а також, яке місце відводиться цінних паперів і руху всього капіталу. Колб і Родрігес переконані, що менеджер з фінансів зобов'язаний стежити і розвивати загальну фінансову мета фірми, яка має спрямованість у збільшенні вартості акцій підприємств.

Друзі сайту: вас може зацікавити потужний сервер в нидерландах, який ви можете орендувати від компанії Дельтахост на вигідних умовах.

Гапенскі переконаний, що фінансовий менеджмент є системою інвестиційних рішень та фінансування. А рішення це активи підприємства, які є інвестиційним проектом, що приносить прибуток всім сторонам. До такої точки зору припали і російські дослідники в ролі Тепловий, яка вважає, що менеджер не тільки приймає рішення, але ретельно управляє і координує всі кошти підприємства. Стоянова стверджує, що менеджмент як наука управління фінансами, яка з очевидних фактів повинна бути цілеспрямованою стратегічної тактикою або знаходити і мати цілеспрямованість на залучення коштів і прибутку.

Таким чином, виявляється, що фінансовий менеджмент являє собою не тільки систему поглядів і цілей на досягнення і максимізацію прибутку, він також є і буде успішним, якщо всі цілі і рішення менеджер буде приймати з точки зору збільшення всієї прибутковості підприємства, а також використовувати інвестиційні рішення . Також виходить, що діяльність фінансів відбувається тільки в умовах ринку.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99