Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибір вживаного авто через інтернет. На що звернути увагу?

Автомобіль останнім часом став не розкішшю, а засобом пересування, без якого складно чітко планувати свій день. Однак купити нову машину по кишені далеко не всім, в даному випадку рятує покупка уживаного автомобіля. Щоб приступити до вибору, необхідно вирішити, який саме автомобіль необхідний, з якими характеристиками, роком випуску, приблизними кілометражем пробігу і найголовніше - слід визначитися з бюджетом, який є на покупку.

Коли дані питання вирішені, то можна приступати до вибору безпосередньо самого автомобіля. Бувший у вжитку можна купити як в спеціальному салоні, де продаються б/у авто, так можна вибрати через інтернет у приватної особи, за допомогою різних автобазарів таких як autos.ua, завдяки якому автопродажа є дуже простою та легкою. У графі пошуку необхідно чітко ввести всі важливі параметри:

  • • Місто покупки;
  • • Модель;
  • • Рік, хоча б приблизно;
  • • Ціну, на яку приблизно розраховуєте.

Після того як обраний ряд автомобілів вискочив на екран, необхідно уважно вивчити всі характеристики і до поїздки для огляду авто можна зателефонувати з господарем і поторгуватися. Швидше за все, ціну вдасться збити і іноді збити можна не на 10% або 15%, а навіть на велику суму.

Також при виборі необхідно впорядкувати всі ті оголошення, в яких немає фото автомобіля. Бажано, щоб фото було кілька, де автомобіль показаний з різних ракурсів. Робиться це, щоб визначити безліч параметрів, крім звичайного розглядання фотографій, на фото хорошої якості можна побачити відмінності в кольорі. Двері можуть виявитися трохи іншого відтінку, що вказує на аварію. Також можна побачити вогнища іржі на кузові або бампері, що свідчить про те, що машина дуже стара і за нею не було належного догляду, що призведе до швидкого виходу з ладу ряду деталей і до витрати зайвих грошей і нервів на лагодження або заміну деталі.

За фотографії з салону можна судити про те, який відхід був за салоном. На фото можна побачити бруд, що осів на оббивку або ж інші деталі, які можуть насторожити.

При огляді уживаного автомобіля важливо звернути увагу на зовнішній вигляд авто, на салон, на комплектацію салону. При огляді потрібно попросити господаря дозволити покататися на обраної машині, щоб в рух побачити всі недоліки і переваги обраної покупки. У русі буде відчуватися багато, в тому числі спідометр, робота мотора, гальм і так далі.

PDF Печать E-mail
( 0 Votes )
 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99