Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Деактиватори етикеток: що потрібно про них знати?

Обираючи ті чи інші протикрадіжні ворота для свого магазину, ритейлер часто не враховує технологічні особливості деактивації міток в різних протикрадіжних системах. Нерідко деактиватор купується лише в якості аксесуару до системи. А даремно. Неправильно обраний деактиватор може помітно знизити ефективність роботи системи антікрадіжки.

Якщо не подбати про вибір деактиватора заздалегідь на сайті intelpol.com.ua/deaktivatory, в майбутньому він здатний доставити безліч неприємних моментів в роботі касира, служби охорони магазину і покупця. У кожної проти крадіжок технології свої деактиватори, і, купивши якусь модель, власник магазину змушений буде не тільки користуватися її перевагами, але і змиритися з недоліками. Основні ефективні критерії оцінки ефективності роботи такого деактиватора - зручність використання, наявність додаткових функцій, що полегшують роботу касира, таких, як здатність сигналізувати про знищення мітки, висота деактивації,  і так далі.

Недолік електромагнітної системи полягає в тому, що деактиватор, вбиваючи етикетку, не подає ніякого сигналу, і касир може тільки здогадуватися - розмагнічена мітка чи ні. У магазинах, де встановлено електромагнітне обладнання, нерідко можна побачити, як продавці ретельно труть етикетку про деактиватор. Відсутність сигналу при розмагнічування викликає невдоволення не тільки у касирів, а й у охорони і покупців.

Незважаючи на те, що виробники говорять про настільні деактиватори як про безконтактні, більшість касирів працюють з деактиваторами як з контактним для більшої впевненості, що етикетка знищилася. Наприклад, якщо це книга, то її кладуть на магніт. У разі, коли етикетки наклеєні на товар в декількох місцях, касир намагається знайти мітку, щоб потерти її про магніт, що вимагає витрати часу. Одна з переваг електромагнітної системи - невисока вартість витратних матеріалів, що дозволяє наносити кілька етикеток на дорогий товар і тим самим гарантувати подвійний захист.

Зверніть увагу, що на сайті Intelpol ви можете підібрати хороші деактиватори за доступними цінами.

Однак при великому потоці покупців в магазині додаткова етикетка буде сповільнювати дії касира і збільшувати чергу. У зв'язку з цим, перш ніж наклеїти на товар дві-три мітки, керівництво магазину тричі подумає, що важливіше: більш надійно захистити товар або зберегти лояльність покупців, зменшуючи кількість етикеток, а отже, і можливість помилкового спрацьовування електромагнітних антен.

PDF Печать E-mail
( 0 Votes )
 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99