Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Огляд бездротових, як ніколи культових колонок Bowers & Wilkins Zeppelin

Автор: Ruslana
22.08.2022 20:16

Настільна аудіосистема Bowers & Wilkins Zeppelin, вперше представлена ​​в 2007 році, перетворилася з найкращої у світі док-станції для iPod на бездротову аудіосистему для потокової передачі музики.

 

У цьому огляді ми розглянемо Zeppelin 2021, а щоб краще зрозуміти що змінили B&W у цих колонках за чотири покоління, взяли матеріал з блогу сайту професійної акустики soundmag.ua.

Короткий огляд

Його зовнішній вигляд не сильно змінився за цей час, але він придбав принаймні одну важливу нову функцію: тепер у колонці є Alexa, що робить останній Zeppelin справжнім "смарт" динаміком.

Як і раніше версія Zeppelin Air, ця нова модель також має Bluetooth-радіо (в даному випадку Bluetooth 5.0), але підтримує новий кодек aptX Adaptive Bluetooth, а також AAC і SBC. Новий Bluetooth-кодек Qualcomm з малою затримкою підтримує стислий звук високої роздільної здатності (до 24-бітової роздільної здатності з частотою дискретизації до 48 кГц) з досить низькою затримкою, яка зовсім не помітна, згідно з Qualcomm. Zeppelin має вбудований ЦАП, який підтримує звукові роздільні здатності до 24/192 кГц, а також вбудований DSP 24-біт/96 кГц.

Дизайн

Передня частина динаміка обгорнута тканиною (новий Zeppelin доступний у темному "повно сірому" або світлому "перламутрово-сірому" колірному рішенні), а задня половина виконана з композитного матеріалу того ж кольору з фізичними кнопками, що виступають, для збільшення гучності. Перемотування вперед/назад, відтворення/пауза та відключення вбудованого масиву мікрофонів, що викликає Alexa. Кнопки легко знайти навпомацки, і це добре, тому що через те, що вони одного кольору з корпусом, їх може бути важко побачити.

Динамік спирається на металеву підставку, яка спрямовує драйвери під невеликим кутом вгору. Також є підсвічування під та над динаміком. Верхнє підсвічування стає синім, коли ви кличете Alexa і червоним, коли воно не діє.

На задній панелі динаміка є роз'єм для шнура живлення, порт USB-C для оновлення прошивки та кнопка скидання налаштувань (обидві останні завдання також можна виконати за допомогою програми).

630399b088ea6.jpg

Що всередині?

Zeppelin виглядає так само незвично, і не дарма. На конусоподібних лівій та правій сторонах трисмугової системи розміщені 1-дюймові твітери з подвійним куполом (це ж високочастотні драйвери, які використовуються в гучномовцях B&W серії 600 Anniversary), де твітери ізольовані від вібрації, від більших драйверів.

Пара 3,5-дюймових середньочастотних динаміків із технологією Fixed Suspension Transducer (FST) від B&W була замінена флагманськими динаміками компанії серії 800 Diamond. У центрі знаходиться великий 6-дюймовий сабвуфер. Zeppelin бере 240 Вт посилення класу D, спрямовуючи 40 Вт на кожен твітер, 40 Вт на кожен середньочастотний та 80 Вт на сабвуфер. Заявлена ​​частотна характеристика становить від 35 Гц до 24 кГц.

Слухаючи Zeppelin 2021 року

Відтворюючи, наприклад, трек Dire Straits "Lover Over Gold", Zeppelin дає чітке, чисте звучання з потужним басом, який ніколи не перейде в щось хаотичне. Ширина Zeppelin - майже 26 дюймів від кінчика до кінчика забезпечує відмінний поділ динаміків, але конструкція також дає істотну додаткову перевагу: приголомшливий стереофонічний поділ, який ви навряд чи почуєте в динаміках "все в одному".

У треку "What a Shame About Me" Стилі Дена реверберуючі тарілки, що відкривають трек, звучать надзвичайно чітко, яскраво і при цьому природно.

Слухаючи "Scarlet Town" Джилліан Уелч, ви будете задоволені тим, як точно Zeppelin відтворює артикульовану акустичну гітару Девіда Роулінгса.

Висновок

Можна зробити висновок, що легенда Bowers & Wilkins Zeppelin виглядає так само красиво, як і звучить. І ніхто з тих, хто купує Zeppelin, не буде розчарований ні його зовнішнім виглядом, ні звуком. Це особливо важливо для тих, хто купив лінійку продукції B&W Formation.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99