Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Мікропозика на карту допоможе вирішити фінансові проблеми

Автор: Vladislav
21.04.2024 21:57

Для багатьох стало великою неприємністю те, що фінансові організації відстежують кредитні історії. Навіть невелика похибка, допущена через незнання, може стати причиною для відмови в банку або мікрокредитній організації. Дані зберігаються багато років і виправити ситуацію при поганій кредитній історії непросто.

 

Багато банків відмовляють клієнтам, які допускали прострочення по платежах і вчасно не погашали борги. Та й умови для отримання кредиту в банку не завжди зручні, щоб з їх допомогою можна було вирішити серйозні фінансові труднощі.

МФО можуть допомогти розв'язати фінансові проблеми.

Допомогу в кредиті можуть надати мікрофінансові організації. Договір з кредитором і позичальником складається в приватному порядку. У цьому документі вказується сума позики, процентна ставка і кінцеві терміни погашення заборгованості. На сайті Ufin.com.ua представлено багато пропозицій від ведучих МФО України. Ви можете самостійно оцінити їх, оскільки там вказані основні умови, на яких МФО може видати кредит на карту

Позичальникові потрібно враховувати всі можливі ризики

Хоча в Україні МФО діють в рамках закону і їх процентні ставки нижче, ніж, наприклад, в Іспанії, все ж при підписанні договору слід врахувати можливі ризики, як от: 

  • розмір позики та процентна ставка повинні бути реалістичними;

  • при вимозі надати заставне майно воно не повинно за своєю вартістю перевищувати розмір кредиту. 

 

Для того, щоб отримати 100 відсотковий кредит від МФО — необхідно надати паспорт та геолокацію. Інші документи, як правило, не будуть потрібні, хоча деякі кредитори можуть попросити підтвердити свою платоспроможність довідкою про дохід. Неповнолітні та особи віком старше 65 років не можуть претендувати на видачу мікропозики. Також слід вказати номер кредитки, на яку ви хочете отримати кошти. Кредит на карту буде переведений в найближчі хвилини. При укладанні договору слід звертати увагу на такі нюанси: хороший кредитор ніколи не вимагатиме від позичальника передоплату за отримання позики; документ повинен бути складений правильно і позичальник повинен чітко ознайомитися з усіма пунктами; бажано в договорі прописати спосіб повернення коштів (краще через банк або термінал, які видають квитанції); по можливості слід уникати ризикових зобов'язань, які не відповідають розмірам отриманих в борг коштів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99