Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Штучні ялинки у всій своїй красі

Автор: Ruslana
25.08.2022 13:16

Ялинку з давніх давен використовують в якості головного символу до Нового року. Під її гіллям дорослі та діти щороку знаходять подарунки та радіють приходу свята. В наш час споживачі при виборі ялинки в більшості керуються своїм візуальним смаком.

Покупцям пропонують лісових красунь різної форми, кольору на висоти. Гарний вибір такої продукції представлений на сайті.

Характерні особливості не справжніх ялинок

Крона штучної ялинки відрізняється конусоподібною формою. Нижні яруси гілок злегка зігнуті до низу, а з приближенням до середини – розправляються і стають більш горизонтальними. Якісні моделі штучних ялинок мають густі гілки і хвою, які прикривають основний стовбур. Голочки ростуть не поодиноко, мають чудовий вигляд.

Новорічні деревця продаються в різних кольорах. Це може бути ялинка з зеленою, червоною, білою, блакитною хвоєю. Важливо обирати таку красуню, при виготовленні якої застосовували натуральний барвник, який стійко витримує вплив вологи та не вигорає. Ялинки класичних зелених відтінків найбільш схожі по своєму вигляду на живі деревця.

Щоб перевірити ялинку з штучних матеріалів на міцність, варто виконати декілька маніпуляцій. Наприклад, посмикати за голочки та переконатись, що вони не осипаються. Якщо провести рукою в напрямку росту голочок, то вони за кілька секунд мають повернутись в початкову форму та розправитись. Можна впевнено сказати, що ялинка якісна, якщо її гілочки без зусиль згинаються і не розтріскуються.

Обираючи штучну ялинку для себе, варто звертати увагу на підставку. Краще всього, якщо цей елемент буде металевим, адже пластмасові підставки мають властивість тріскати і ламатись. Якщо станеться поломка, то вам прийдеться щось мудрувати аби влаштувати свою ялинку і надійно закріпити на поверхні.

Штучні новорічні деревця не потребують особливого догляду. Якщо ялинка виготовлена з ПВХ, гуми чи вона лита, то потрібний простий догляд:

  • миття під душем звичайною водою;
  • просушка при кімнатній температурі;
  • зберігання в сухому місці в розібраному вигляді.

Якщо штучна ялина доповнена світлодіодними лампами, то її гілля варто протерти вологою ганчіркою і підключати до електропостачання тільки після повного висихання. Якщо придержуватись основних правил в догляді, то щороку можна милуватись гарним виглядом штучної ялинки, прикрашаючи її новими іграшками та декором.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99