Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як обмінювати криптовалюту та вибирати перспективні активи?

Автор: Таня
18.08.2022 20:08

 
 
 
Криптовалюта привертає увагу інвесторів різного рівня, дозволяючи заробляти хороші гроші та зберігати накопичені капітали. Для обміну цифрових активів необхідно вибирати надійний майданчик.
 

Як працює обмінник, критерії вибору майданчика

 
Один із найпростіших способів придбання цифрових активів – це послуги обмінника. Такі послуги працюють в режимі онлайн, дозволяючи купувати різну криптовалюту, включаючи Bitcoin (ВТС), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) та інші. Алгоритм обміну досить простий і коротко виглядає так:
 
  1. Заходьте на сервіс, вибираєте валюту (яку віддаєте та купуєте).
  2. Вказуєте реквізити для отримання коштів (номер рахунку чи гаманця).
  3. Вказуєте електронну адресу та здійснюєте оплату.
  4. Отримуєте підтвердження про надходження коштів від оператора.
  5. Чекаєте на обмін (зазвичай кошти надходять на рахунок або гаманець через 5–10 хвилин).
 
Приблизно такий алгоритм пропонує обмінник криптовалют anyexchange.best, за допомогою якого можна купувати біткоїни, ефіріум та інші цифрові монети. Обмінник швидко виконує заявку на обмін, має велику кількість позитивних відгуків, практикує індивідуальний підхід до клієнтів (обмін виконується в ручному режимі, це підвищує безпеку угод). Клієнтам доступний широкий вибір напрямів обміну. Більше інформації читайте на сайті за вказаним посиланням.
 

Рекомендації щодо вибору криптовалюти для інвестицій

 
Вибираючи цифрові активи, потрібно ретельно розглядати кожен проєкт:
 
  • хто його стоїть, наскільки це серйозна команда (організація);
  • яка капіталізація у проєкту;
  • яку реальну користь несе (наскільки функціональний).
 
Потрібно оцінювати рівень інтересу інвесторів до конкретного проєкту, вивчати плани його команди, дивитися на обсяги торгів і в цілому вивчати всю інформацію, пов'язану з монетою (токеном).
 
При виборі криптовалют для інвестицій слід визначитися з цілями. Активи можна використовувати для регулярної торгівлі або купувати біткоїни, ефіріум та інші монети з метою заощадження коштів або для довгострокового зберігання (щоб дочекатися сильного зростання і продати). Потрібно знайомитись з оцінками авторитетних експертів у сфері криптовалюти, які дають рекомендації щодо вибору. Читайте спеціалізовані ЗМІ, де розглядається тема цифрових монет (торгівлі та інвестицій).
 
Користуйтеся послугами надійних обмінників криптовалюти, які пропонують вигідні умови обміну та високий рівень безпеки для своїх клієнтів.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99