Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


У яких випадках потрібна консультація юриста?

Автор: Таня
29.07.2022 14:41

Велика кількість інформації на просторах інтернету часто призводить до того, що громадяни намагаються самостійно вивчити питання і розв'язувати проблеми, що виникли. Однак на практиці це часто призводить до програшів у суді, додаткових штрафів та інших санкцій. Варто розібратися, у яких випадках звернення до юриста за консультацією та кваліфікованою допомогою справді необхідне.

У яких випадках потрібна консультація?

Причини різні – складання протоколу про правопорушення, сімейні чи трудові суперечки, звільнення та інші. Що робити, якщо залили сусіди чи завдано шкоди репутації. Звернення за професійною допомогою на сайт https://юрконсультация.com.ua необхідне не лише громадянам, а й підприємцям та юридичним особам. Наприклад, якщо виникають конфлікти з клієнтами, відсутня оплата або не вчасно поставлений товар. Інші ситуації:

  • поділ майна у процесі розлучення чи спадкування;
  • відкриття власного бізнесу ;
  • закриття справи (ліквідація підприємств із боргами та без);
  • відкриття спору із державними органами;
  • визначення порядку спілкування з дітьми чи виплати аліментів (зокрема способи стягнення);
  • і багато іншого.

Увага! Іншими словами – звернутися за консультацією варто у будь-якому випадку, коли виникають суперечки, пов'язані з відносинами між цивільними, юридичними та державними особами. Багато юридичних фірм пропонують безкоштовний перший прийом, де можна уточнити деякі питання та вибрати напрямок подальших дій.

Як вибрати відповідного фахівця?

Найкращий спосіб – звернутися до юриста, який уже допоміг знайомим чи рідним. Однак на практиці такий варіант спрацьовує не завжди. Один фахівець не може мати професійних знань у всіх галузях, тому потрібно вибрати іншого. Звернути увагу варто на такі моменти:

  • досвід - у яких аналогічних ситуаціях юрист вже зміг допомогти, якими були обставини, дії та результати;
  • кваліфікація – деякі юристи пропонують консультації у всіх сферах (від кримінальної до трудової), що не призведе до бажаного результату, адже необхідно знати нюанси та тонкощі кожної галузі права;
  • поведінка фахівця – юристи з «гонором» добре виглядають тільки в кіно, на практиці таких не сприймають серйозно суди та представники державних органів.

Важливо приходити на консультацію з наявним пакетом документів та певними питаннями, а також розуміти, який результат потрібен.

Звернення до фахівця допоможе мінімізувати збитки від ситуації незалежно від її складності. Грамотний юрист розповість про можливі варіанти розвитку подій, підкаже, що робити і куди звернутись.

 

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99