Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Види та класифікація сучасних дезінфікуючих засобів

Автор: Таня
02.07.2022 15:38

 
 
Небезпечні віруси та бактерії оточують людину протягом усього її життя. Контакт з ними може спровокувати серйозні інфекційні захворювання, які несуть серйозну небезпеку для здоров'я і життя людини.
 
 
Єдиним ефективним способом захисту від небезпечних мікроорганізмів є засоби для дезінфекції рук, повітря та різних поверхонь. Вони знищують усі небезпечні мікроорганізми і дозволяють запобігти їхньому негативному впливу на організм людини.
 
Варто зазначити, що дезсредства купить оптом можна у спеціалізованому інтернет-магазині. Тут ви знайдете величезний вибір товарів цього типу за найбільш прийнятною ціною. Але перш ніж приступити до покупки, пропонуємо вам більше дізнатися про дезінфікуючі засоби.
 

Особливості засобів даного типу

 
Засоби для дезінфекції поверхонь різного типу, представлені сучасними виробниками, мають безліч переваг, до яких належать:
 
  1. Високий рівень ефективності щодо більшості небезпечних вірусів і бактерій.
  2. Висока міра економічності.
  3. Великий термін зберігання.
  4. Абсолютна нешкідливість.
  5. Зручність використання.
  6. Зручність для зберігання.
  7. Наявність додаткових властивостей, зокрема дезодоруючих та миючих.
 
Всі перелічені переваги роблять засоби даного типу найбільш ефективним методом профілактики ряду небезпечних захворювань і дієвим засобом для боротьби з усіма існуючими інфекціями і вірусами.
 

Основні критерії класифікації

 
Кошти цього типу мають кілька критеріїв для класифікації. Вони діляться за типом випуску і можуть бути представлені у вигляді порошку, рідини, гранул, гелю, серветок та мати безліч інших форм випуску.
 
Дезинфікуючі кошти поділяються за складом. В їх основі можуть лежати:
 
  1. Спирт.
  2. Хлор.
  3. Феноли.
  4. Альдегіди.
  5. Перекис водню.
  6. Третичні та четвертинні аміни.
  7. Органічні сполуки та інше.
 
Дезинфікуючі засоби можуть застосовуватись як у побутових, так і виробничих умовах. Сфера застосування визначається складом засобів, ступенем їх ефективності та призначенням. Так, наприклад, в медичних установах використовуються спеціалізовані засоби, а в домашніх умовах можуть застосовуватися дезінфікуючі засоби з щадним складом.
 
Регулярне застосування дезінфікуючих засобів допоможе захиститися від усіх небезпечних мікроорганізмів. Головне – використовувати їх відповідно до рекомендацій виробника.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99