Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Сервіси SMS-активації: переваги

Автор: Таня
03.07.2022 10:17

 
Сервіси SMS-активації, що з'явилися нещодавно, отримали сьогодні широку популярність. Тепер користувачеві нема потреби купувати додаткові SIM-картки, щоб зареєструватися на сайті, у соціальній мережі. Для цього достатньо придбати один віртуальний номер, і відчути всі переваги сервісу на практиці. Коштує така послуга недорого. Сам процес повністю автоматизований, SMS приходить миттєво. Сьогодні численні компанії пропонують сотні віртуальних номерів для реєстрації у різних регіонах вітчизняних просторів. У чому переваги сервісу, і як ним користуватися, розглянемо далі докладніше.
 

У чому переваги сервісу SMS-активації для користувача?

 
Широка популярність, яку отримала смс активация, пояснюється рядом переваг. Щодня у мережі Інтернет створюються сотні облікових записів. Щоб підтвердити номер, необхідно надіслати спеціальний код активації. Багато вебресурсів забороняють мати кілька облікових записів. Як результат, доводиться купувати SIM-картки, щоб зареєструвати ще одну сторінку.
 
Сьогодні сторінки в Instagram, Facebook та інших популярних соціальних мережах вийшли за рамки простої розваги. Тепер це інструмент для заробітку, ведення та просування бізнесу. Використовуючи сервіс SMS-активації, користувач може:
 
  • активувати до роботи одночасно кілька сторінок;
  • заходити на сайт із будь-якого регіону країни;
  • працювати з різних пристроїв.
 
Жодних додаткових SIM-карт, обладнання. Сервіс працює в автоматичному режимі, цілодобово, без перерви та вихідних. Гарантує конфіденційність, не розповсюджує інформацію про клієнтів. Придбати або орендувати віртуальний номер можна лише за кілька хвилин. Компанії, які пропонують таку послугу, нададуть всю необхідну інформацію щодо доступних варіантів, тарифів.
 

Який сервіс вибрати?

 
Інтернет із кожним роком все більше завойовує життя людини. Компанії, що йдуть в ногу з часом, використовують соціальні мережі як ефективний інструмент просування бренду. При цьому регулярне оновлення політики конфіденційності вебресурсів блокує бізнес-акаунт, що негативно позначається на рекламних кампаніях.
 
Такі ситуації змушують користувачів створювати безліч додаткових сторінок, набувати стільки ж SIM-карток, що незручно та нераціонально. Вирішити проблему здатні SMS-активатори – сервіси для безпечної реєстрації необмеженої кількості облікових записів. Станом на сьогодні, є два варіанти:
 
  1. Безкоштовні сервіси SMS-активації – оптимальний варіант для сайтів, які не мають масштабної популяризації.
  2. Платні послуги SMS-активації - надійно, безпечно, конфіденційно. Підходять для «акул» віртуальної мережі з багатомільйонною публікою.
 
Який із сервісів краще обрати – однозначно сказати складно. Дізнатися та оцінити переваги кожної з доступних пропозицій можна лише на практиці.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99