Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати приставку смарт ТБ для телевізора?

Автор: Таня
19.04.2021 21:43

 
 
 
Для розширення функціональних можливостей телевізора застосовують інноваційну систему Smart TV. Вона дозволяє дивитися онлайн фільми та передачі, синхронізувати телевізор з комп'ютером або гаджетом, спілкуватися в соціальних мережах, користуватися відеохостингом. Унікальною альтернативою дорогим смарт телевізорам стала смарт приставка. Вона розширить функціонал вашого телевізора і відкриє доступ до віртуальної мережі.
 

Можливості приставки смарт ТБ

 
Складно переоцінити переваги цього пристрою від https://smarttvbox.com.ua/, адже він дозволяє вдосконалити будь-який телевізор, перетворюючи його в сучасний мультимедійний центр. Завдяки приставці, ви зможете переглядати улюблені телеканали, працювати з серверами. Нема потреби завантажувати фільми і серіали - вони будуть доступні онлайн в найкращій якості.
 
Вам завжди буде доступна найсвіжіша інформація - від прогнозу погоди до змін у світі і нашій країні, анонси заходів і новини в будь-якій сфері.
 
Любителям музики відкриті можливості підключення до улюблених радіостанцій в будь-якій точці світу. Доступ до соціальних мереж, сервісів зв'язку, відеохостингів робить ваш телевізор універсальним пристроєм.
 
Важливо розуміти, що якість картинки і звуку багато в чому залежить не тільки від сигналу, але і від можливостей самого телевізора - необхідно враховувати здатність екрану, функціонал вбудованої аудіосистеми.
 

Критерії вибору смарт приставки

 
Виробники сучасних пристроїв пропонують великий асортимент приставок Smart TV. 
 
Основна частина таких приставок працює на системі Андроїд, хоча зустрічаються й інші варіанти. Сьогодні для Андроїда створено безліч додатків і захоплюючих ігор, деякі з яких вже встановлені в пристрої.
 
Для переглядів 3D фільмів і відео у високій якості, успішної роботи 3D ігрових додатків з високими вимогами найкращим вибором буде приставка з достатнім об'ємом оперативної пам'яті.
 
Якщо плануєте користуватися сервісами для відеозв'язку, придбайте обладнання з веб-камерою і мікрофоном.
 
Підтримка файлів різних форматів дозволить відкривати відео, аудіо та навіть фото.
 
Прилади, оснащені модулем Wi-Fi і зовнішньою антеною, забезпечать бездротове з'єднання високої якості. Вибирайте сучасну платформу для вашого телевізора, і відкривайте для себе нові технології.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99