Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати сучасний змішувач для кухні?

Автор: Таня
19.04.2021 21:58

 
Змішувач - незамінна частина кухні, без якої вам точно не обійтися, навіть якщо у вас є посудомийна машина. Якщо ви роздумуєте про заміну наявного зараз змішувача, ось кілька порад, які допоможуть вам зробити вибір. 
 
 
Змішувач для мийки https://sigma.ua/price/smesiteli-dlya-kukhni/ повинен відповідати декільком вимогам - перш за все, він повинен мати просте і практичне управління напором гарячої та холодної води, а його дизайн повинен доповнювати стиль мийки і всієї кухні. Однак також важливим є його розташування і матеріал, з якого він виготовлений. Це сильно впливає на тривалість його життя.
 

Важіль чи вентилі?

 
Вентилі - дуже цікавий елемент, який відмінно впишеться в кухню в стилі ретро. Але настройка оптимального тиску і температури води може зайняти деякий час, що часто призводить до збільшення витрати води. Важільний змішувач стане набагато більш практичним помічником на вашій кухні. Ви встановлюєте температуру і тиск з високою чутливістю, швидко і легко, що також економить воду.
 
На кухні найчастіше використовуються класичні змішувачі від sigma.ua. Однак є і термостатичні змішувачі, які частіше використовуються у ванних кімнатах. Вони ще більш економніші - ви встановлюєте бажану температуру, і змішувач сам змішує холодну і гарячу воду.
 

Де розміщувати змішувач?

 
Змішувачі для кухні діляться на окремостоячі, ті, які можна встановити як на стільницю, так і на стандартну і вбудовану мийку, і настінні, які можна встановити на стіні за раковиною. Настінні змішувачі кріпляться безпосередньо до водопровідних труб, тому перед покупкою змішувача необхідно виміряти їх крок. Перевага настінних моделей полягає не тільки в простоті заміни, а й в обслуговуванні. Всі його частини легко доступні.
 

Матеріал

 
Перш за все, виберіть матеріал і колір змішувача, щоб він добре поєднувався з раковиною. Найпоширенішими і найпопулярнішими матеріалами є нержавіюча сталь і хром. Змішувачі для раковини з цих матеріалів можна вибрати як з глянсовою, так і з матовою обробкою. Незважаючи на те що вони не дуже стійкі до подряпин, нержавіюча сталь дуже стійка до кислот і накипу.
 
Проте, кухні в класичному стилі або в стилі ретро, ​​більше підходять для натуральних матеріалів, таких як граніт або кераміка, які доступні в багатьох кольорах, тому ви можете легко підібрати їх до мийки. Змішувачі з кераміки міцні, приємні на дотик, на них практично не видно засохлих крапель води.
 
На термін служби змішувача для кухні істотно впливає картридж, який захований всередині. Економити тут точно не варто - пластик дешевший, але якісний керамічний картридж служить набагато довше. Він краще витримує не тільки тиск води, але і вапняний наліт, не протікає. Звичайно, збірка також відіграє вирішальну роль. Тільки завдяки точній збірці ви можете бути впевнені, що ніде нічого не протікає, все підключено і виправлено, як повинно.
 

Розмір і форма

 
Сьогодні на ринку представлено безліч кухонних змішувачів різних форм, висоти та кольорів. Хоча дизайн - це скоріше справа вашого смаку, ми рекомендуємо вибирати більш високі моделі. Досить високий кран дозволить з комфортом мити навіть великі каструлі або наповнити пляшку.
 
Ми вважаємо змішувач для кухні з душем особливо практичним варіантом. Він має висувний кінець зі шлангом, завдяки якому у вас є доступ до будь-якого кута раковини і навіть за її межами. Мити посуд і наливати воду, наприклад, прямо на плиту, стало ще простіше.
 
Час так званих розумних будинків також позитивно позначився на сегменті кухонних змішувачів. Якщо вам не подобається управління за допомогою крана або важеля, є також моделі з сенсорним або кнопковим керуванням. А деякі розумні кухонні змішувачі пропонують дійсно цікаві функції - наприклад, вони дозволяють заливати газовану воду прямо з крана одним натисканням кнопки. Завдяки іншим змішувачів вам більше не знадобиться чайник, так як ви можете відразу налити окріп.
 
 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99