Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги пакетів "банан": чому вони подобаються споживачам?

Автор: Таня
13.01.2021 22:48

Правильно подавати інформацію про компанію великій кількості людей - це дуже важливо. Насправді навіть важливіше, ніж думають багато власників бізнесу. Але ті, хто це розуміє, зазвичай вдаються до допомоги поліетиленових пакетів - ці вироби використовуються дуже часто, друк на них нескладний, а значить, і недорогий, залишається тільки визначитися з типом упаковки. І багато споживачів обирають пакет "банан". У таких виробів дійсно є чимало переваг.

 

Так, перший - це компактність в поєднанні з невеликою вагою. Завдяки своїй невеликій товщині такі пакети не віднімають багато місця на складі. Також вони не додають вагу товару, зручно лежать в руці і не доставляють дискомфорт при транспортуванні.

До того ж з їх допомогою легко справити враження на клієнта - він вважає, що упакована таким чином продукція відноситься до високого класу. Власнику магазину, наприклад, точно варто замовити барвисті пакети банан оптом з нанесенням друку логотипу. Вони не тільки привабливі, але і створюють враження, що в конкретному магазині продаються товари найкращої якості.

Завдяки своїй щільності пакет банан, пакет банан с логотипом добре тримають форму, що дозволяє їм в будь-якій ситуації виглядати стильно і привабливо. До речі, вони чудово витримують навантаження, що додає виробу вагомих переваг.

Пакети "банан" не тільки практичні, але і мають тривалий термін служби, при цьому не пропускаючи вологу і захищаючи вміст пакета від забруднень. Вони ідеальні для брендування (нанесення графічного або текстового зображення), виконаного за допомогою методу флексодруку або шовкографії. Малюнки в обох випадках стійкі до механічних потертостей і добре видно під час шкарпетки. Це робить пакет банан практично ідеальним іміджевим інструментом.

Нарешті, споживачі цінують таку упаковку за міцність. І дійсно, поліестер досить міцний і стійкий до механічних пошкоджень. Щоб порвати такий пакет, необхідно докласти значних зусиль. В результаті він захищає вміст від механічних пошкоджень, при цьому ручки вироби витримують досить велику вагу.

Пакет можна використовувати для упаковки рекламної продукції на виставках і презентаціях, так він скоро з'явиться на вулицях міста. Також він добре показує себе в якості упаковки для різноманітної продукції.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99