Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Ремонт офісів «під ключ» - робота для професіоналів

Автор: Таня
13.01.2021 22:23

 

Ремонт офісів під ключ - комплексна послуга, спрямована на ремонт, зміну планування і виконання інших завдань в залежності від запитів клієнта. Реалізація такого завдання дозволяє правильно зонувати простір, створити позитивний образ в очах клієнтів, привернути увагу партнерів і, як наслідок, зробити крок на шляху до розвитку бізнесу.


Які доступні варіанти?

Як і в ремонті заміського будинку, у випадку з офісами кілька варіантів. Коротко розглянемо їх особливості:

1. Косметичний. Спрямований на усунення наявних проблем і підтримку приміщення в оптимальному стані.

2. Капітальний. До складу комплексу входить перепланування, реставрація, відновлення комунікацій, вирівнювання поверхні та інші ремонтні заходи.

3. Еліт-рівня. Сьогодні користується попитом елітний ремонт ресторанів і котеджів. Такі послуги не менш затребувані й в відношенні офісів. У такому випадку може знадобитися заміна комунікацій, перепланування, повний цикл обробки «під ключ» і т. д. Можлива реалізація індивідуальних рішень.

Варіант ремонтних робіт вибирається з урахуванням фінансових можливостей і поточного стану об'єкта.

Як зробити замовлення на ремонт офісу?

Незалежно від завдання, будь це ремонт котеджу, офісного чи іншого приміщення, процес подачі заявки майже завжди ідентичний. Алгоритм такий:

1. Відправлення заявки або дзвінок фахівця. У першому випадку працівник передзвонює протягом п'яти хвилин для надання інформації з питання.

2. Виїзд інженера на об'єкт для визначення обсягу робіт і складання кошторису.

3. Проведення необхідних розрахунків і надання необхідної інформації замовнику. Спеціаліст консультує по типу матеріалів, етапам ремонту та інших особливостей співпраці.

4. Знайомство з виконробом і підписання договору. На цьому етапі додатково перевіряється правильність підготовчих заходів і проводиться фінальне затвердження кошторису.

5. Ремонт. На наступному етапі майстри виконують ремонтні роботи офісу з урахуванням складеного і погодженого плану. Протягом всього періоду оформляються акти виконаних робіт.

6. Передача об'єкта. Як тільки ремонт офиса под ключ завершено, відбувається його передача та остаточна оплата.

При виконанні капітальних робіт обов'язково складається проект. У ньому враховується рівень освітленості, обсяг простору для кожного працівника, відтінки і інші особливості. Окрема увага приділяється зонам відпочинку і інженерних комунікацій.

Від чого залежить ціна?

Вартість ремонту виробничих приміщень, офісів, котеджів або інших об'єктів гнучкий параметр, що залежить від ряду факторів. До основних моментів, що впливають на ціноутворення, можна віднести: Створення проекту; Список матеріалів і якість; Первинний стан об'єкта; Необхідність знесення стін і перегородок; Складність втілення задумів; вивіз сміття; Терміни і інші моменти.

Вартість ремонту офісних приміщень може бути зменшена за умови замовлення великих обсягів робіт і покупки будматеріалів за оптовою ціною.

Переваги ремонту офісу «під ключ»

Проведення ремонтних робіт в офісному приміщенні із залученням майстрів можливість зробити додатковий крок на шляху до розвитку бізнесу. Своєчасний ремонт офісу дозволяє поліпшити умови для співробітників, правильно розбити на зони приміщення і зробити робоче місце більш комфортним. Крім того, відремонтований об'єкт приваблює клієнтів і партнерів, дозволяє уникнути аварій і підкреслює відповідальне ставлення компанії до бізнесу.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99