Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Nike Air Force: легендарні кросівки

Автор: Vladislav
31.12.2020 14:59

Якщо найбільш зручним і практичним взуттям ви вважаєте кросівки і вважаєте за краще купувати високоякісні брендові речі, то вам варто замовити Найк Аїр Форс. Ці кросівки вже можна назвати легендарними, а їх історія бере свій початок ще в 80-х роках минулого століття. Українські любителі брендового взуття можуть купити їх в інтернет-магазині "Nike" airforce.com.ua.

Історія створення Air Force

У 80-х роках 20 століття кросівки, в яких грали баскетболісти, не могли похвалитися значною міцністю і довговічністю. Вони погано витримували навантаження під час стрибків спортсменів, що було дуже великим недоліком для такого взуття. Але Air Force 1, створені Б. Килгоре в 1982 році, виявилися набагато міцніше і міцніше, тому інноваційна модель кросівок швидко стала популярною в Америці, а потім і в усьому світі. Сьогодні ці кросівки носять і спортсмени, і люди, яким просто потрібна зручна і надійна взуття для повсякденного носіння.

Подальший успіх

Спочатку ці кроссовки Nike Air Force створювалися як спортивні, але їх зручність і високу якість швидко оцінили не тільки спортсмени, а й інші знаменитості і звичайні люди. Щоб задовольнити попит покупців, виробник почав випускати низькі, середні і високі кросівки. Їх можна було з однаковим успіхом використовувати і для гри в баскетбол, і для прогулянок, і для повсякденного носіння. З 1994 року кросівки ці почали випускатися з фірмовими металевими грілзамі, за якими можна відрізнити оригінальну взуття від підробки.

У 1995 році легендарні кросівки стали неймовірно популярними в усьому світі. Зростанню їх популярності сильно сприяло те, що багато зірок музики вважали за краще носити саме їх. Так, відомий репер Nelly прославився своєю композицією під назвою Air Force Ones, яка була присвячена його улюбленим кросівок.

Чим такі хороші ці кросівки?

Головне достоїнство цих кросівок полягає в їх приголомшливому зручність. В їх підошві ховається повітряна подушка, що забезпечує відмінну амортизацію при ходьбі. Амортизація ця робить більш комфортною і тренування в спортзалі, і звичайну прогулянку вулицями міста.

Кроссовки Nike Lunar Force 1 Duckboot мають підошву особливої ​​форми, завдяки якій стопа приймає правильне положення під час ходьби. В результаті ноги власника такого взуття втомлюються не так сильно. Уваги заслуговує і впізнаваний дизайн кросівок. Вони відмінно поєднуються з самої різної одягом, що ще більше підкреслює їх універсальність.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99