Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Скільки коштує придбати якісний і довговічний ортопедичний матрац для сну

Автор: Vladislav
03.01.2021 00:25

Мабуть, найбільш популярною темою обговорення відносно ортопедичних матраців є їх вартість. Це питання можна назвати філософським, адже кожна людина відповість на нього по-своєму. Одні вважають, що ортопедичний матрац - не більше ніж примха, витрачатися на яку не варто. Інші бачать цей виріб предметом необхідності, без якої просто неможливо представити комфортний і здоровий сон. І де ж правда? Вона, як завжди, знаходиться десь посередині.

 

матрациСучасний ринок пропонує оптимальні рішення для покупців з будь-якими перевагами і бюджетом. Виробники пропонують якісні ортопедичні матраци в інтернет магазині magdek.com.ua як в економ, так і преміальному сегментах. Вартість виробів може варіюватися від 2 000 гривен до безкінечності. Середній цінник на матрац преміального класу складає 15 000 гривен.

Чи можна заощадити на купівлі матраца?

Практика показує, що це цілком можливо. У діапазоні від 2 000 до 10 000 гривен на ринку доступний переконливий модельний ряд матраців з ортопедичними властивостями бюджетного і среднеценового класів.

Найекономніший варіант - безпружинна модель з наповненням з пенополиуретана. Ці вироби дуже практичні у використанні: вони витримують скручування в рулон, зручні у зберіганні і транспортуванні. В основному їх використовують як настил на диван або додаткового топпера для основного матраца.

За 5 000 - 6 000 гривен покупець може придбати добротний пружинний варіант. Швидше за все, вибір ляже на виріб із залежним пружинним блоком "Боннель". Також за таку суму можна придбати матрац з самим базовим блоком незалежних пружин. Зрозуміло, ці вироби не мають виняткових властивостей, але цілком здатні створити комфортні умови для сну і відпочинку.

При бюджеті на купівлю від 10 000 гривен покупцеві надається простір для вибору. Такої суми вистачає для купівлі якісного матраца, здатного прослужити 10 років і більше. Рівень ортопедичности в цих виробах значно вищий, ніж у бюджетних аналогів. Окремі моделі також наділяються анатомічними властивостями, що дозволяють матрацу підлаштовуватися під вигини тіла людини. Щільність пружин у виробах преміального сегменту складає не менше 1000 одиниць на кв.м. Безпружинні модифікації виконані з екологічно чистих наповнювачів: койры кокоса, натурального латексу, водоростей.

Довговічні ортопедичні матраци

ортопедичні матрациМодельний ряд на ринку матрацних виробах безмежний, але як же вибрати модель, здатну прослужити довгі роки? Саме тут можна усвідомити усю значущість якості матеріалів наповнення і міцності пружинного блоку. Дешеві матраци можуть бути зручними, але збережуть первинні властивості не більше ніж на декілька років. Якщо експлуатаційний термін виробу не є ключовим критерієм вибору, цілком можна обмежитися купівлею матраца вартістю до 6 000 гривен.

Виникає логічне питання: а чи варто переплачувати за матраца у декілька разів, коли можна обмежитися виробом бюджетного класу? Призначений для користувача досвід показує, що вироби преміального сегменту хвацько окупають високу вартість завдяки винятковим властивостям і довговічності. Моделі класу люкс радують якісними, екологічно чистими матеріалами і вираженою ортопедичностью. Щільністю пружин на квадратний метр в таких виробах може досягати 2 000 одиниць, що забезпечить користувачеві неймовірний рівень комфорту. Завдяки вражаючим прочностным характеристикам, такі матраци здатні витримувати навантаження аж до 160 кг Купівлю преміальних моделей слід розглядати як цінну інвестицію у власне здоров'я на перспективу.

Ортопедичні матраци екстра-преміум класу

Все, що ми говорили про матраци вище - далеко не межа. Якщо Ви маєте в розпорядженні бюджет від 10 000 гривен, пропонуємо ознайомитися з модельним рядом виробів сегменту люкс. Такі варіанти здатні перетворити звичайний сон на справжню насолоду. Любителів відпочивати в райських умовах готові розлучитися з сумами від 15 000 до 25 000 гривен.

Якщо ж покупець виділить на купівлю 30 000 гривен, йому запропонують варіант, гідний богів Олімпу. Його внутрішній світ буде представлений унікальним пружинним блоком з максимальною щільністю пружин, декількома зонами жорсткості, розрахованими на різні частини тіла. Відпочинок на такому матраці дарує не лише задоволення, але також ідеальну підтримку для усієї опорно-рухової системи.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99