Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як і де швидко оформити візу в Америку українцям?

Автор: Таня
26.11.2020 17:32

 
Доручити оформлення візи в США краще професіоналам, які мають цінний досвід і знають всі нюанси процедури. Кваліфіковані фахівці нададуть допомогу в зборі документів і зроблять оформлення яскравим спогадом, який відкриє безліч дверей для світлого майбутнього за кордоном. Для того, щоб скористатися допомогою фахівців, радимо перейти на сайт https://www.worldvisa.com.ua/ вже зараз.
 
Подорожі в США дуже привабливі. Сучасний Нью-Йорк, незвичайні каньйони та голлівудські пригоди - це американська мрія, яка здійсненна для українців з візою. Процес отримання документа має особливості та забере від 1 до 3 місяців, що досить довго. Для деяких процедура виснажлива і практично неможлива. Незважаючи на деякі труднощі й необхідність надати безліч документів, отримати візу реально без особливих витрат сил і нервів. Позбавити себе від незручних ситуацій і нервів дозволить підтримка фахівців компанії, які знають всі аспекти процедури й допоможуть пройти її без страху. 
 

Особливості оформлення візи

 
Віза в Америку для українців видається на 10 років. Крім туристичної візи також оформляються такі:
 
- Віза С - транзитна віза;
 
- D - дозволяє перетинати кордони країни на водних і повітряних суднах. Не дає права подорожувати по країні й часто оформляється разом з С;
 
- Віза F/M - для студентів;
 
- Віза H - для робітників;
 
- К1 візи для подружжя.
 
- К3 - віза для тих, хто одружився з жителем США на території України;
 

Необхідні документи та інформація

 
Першим кроком до отримання візи в Америку для українців є оплата збору. Отримати квитанцію можна на сайті держдепу США, роздрукувавши її, а оплатити - в банку. Зробіть фотографію і збережіть її на флеш-носії або роздрукуйте. У фотоательє вкажіть, що фото потрібно саме для візи в США, щоб не прогадати з розмірами.
 
Після отримання фотокарток потрібно заповнити анкету. Для цього використовується форма DS-160. Роздруковувати нічого не потрібно, адже процедуру можна виконати в електронному вигляді на сайті держдепу країни відвідування. Поля заповнюються англійською мовою. Після заповнення відправте анкету в посольство за допомогою натискання відповідної кнопки і роздрукуйте підтвердження.
 
Записатися на співбесіду можна на сайті «Звернення за візою в США». Для запису потрібно вказати номер паспорта, оплаченої квитанції, номер підтвердження візової анкети, а також час і дату співбесіди.
 
Перед співбесідою зберіть такі обов'язкові документи:
 
- Роздруковане підтвердження заповнення і відправки анкети форми DS-160;
 
- Закордонний паспорт, в якому є мінімум одна порожня сторінки;
 
- Квитанція про оплату збору;
 
- Фотографія в правильному розмірі;
 
- Підтвердження записи в посольство.
 
- Додаткові документи
 
Підвищити ймовірність успішності співбесіди можна взяти додаткові документи:
 
- Виписка з банку про стан особового рахунку за останні 6 місяців;
 
- Довідки про володіння авто, будинками або квартирами;
 
- Документи підприємства, якщо ви є її власником;
 
- Довідка про додатковий дохід від оренди.
 

Співбесіда при отриманні візи

 
Потенційному одержувачу візи належить відповісти на стандартні запитання, типу «Мета поїздки». Також можуть задаватися глибші питання про заходи, які ви хочете відвідати і так далі. Важливо вести себе спокійно і не намагатися видати якомога більше інформації. Іноді офіцер приймає рішення при перегляді анкети, тому на співбесіді потрібно відповісти всього на пару загальних запитань.
 
Пройшовши всі етапи, ви будете з нетерпінням чекати бажаного подорожі!
 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99