Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Квартирний переїзд: секрети професіоналів

Автор: Таня
23.10.2020 22:33

 
Новосілля - радісна подія. Як не затьмарити її під час переїзду? Як зберегти речі та встановити їх на новому місці без пошкоджень? І при цьому заощадити гроші та нерви? Фахівці  знають відповіді на такі питання.
 
 

 Що потрібно зробити й коли?

 
Хочете уникнути суєти? Складіть речі в коробки заздалегідь. Ретельна упаковка цінностей займає кілька днів. Буде потрібно час на придбання коробок. Краще, коли підготовку до переїзду починають за місяць до дня навантажувальних робіт.
 
Ось що потрібно зробити за місяць до події:
 
  1. Вибрати зручну дату переїзду. Це можуть бути будні або вихідні. Святкові дні краще не використовувати.
  2. Знайти фірму-перевізника. У професійній компанії є спеціальний транспорт, акуратні вантажники. Незайвим буде обдзвонити кілька фірм і дізнатися рівень цін. Вартість переїзду залежить від відстані, кількості речей, інших умов. Дату і час переїзду краще зафіксувати в письмовому договорі.
  3. Відмовитися від послуг. Потрібно погасити заборгованості та розірвати договори з провайдером, комунальними службами.
  4. Відсортувати речі. Може бути, є непотрібні? В такому випадку можна скласти список меблів на продаж. Визначитися, що краще подарувати, розібрати, викинути.
 
Якщо не все встигаєте, можна перенести дату переїзду, або звернутися до фахівців, перейшовши за даним посиланням https://biggy.kiev.ua/services/kvartirnyj_pereezd вже зараз.
 
За тиждень до приїзду вантажників робимо:
 
  1. Пакуємо речі, які не потрібні щодня. Починаємо з антресолей, комор. Непотрібне викидаємо без жалю.
  2. Переходимо на кухню. Прострочені продукти відправляємо на смітник. Крупи, цукор, борошно розміщуємо в пластикову тару або щільні мішки. Купуємо одноразовий посуд. Тарілки, прилади, каструлі, інші речі складаємо в коробки.
  3. Килими, штори, верхній одяг здаємо в хімчистку. Щоб в новій квартирі все було в ідеальному стані.
  4. Пронумеруйте коробки. Укладаючи речі, робіть список і вказуйте в ньому номер коробки.
 
Завтра переїзд? Завершуємо роботи:
 
  1. Фіксуємо показання лічильників електроенергії, води. Наприклад, можна дані сфотографувати.
  2. Наводимо в порядок холодильник.
  3. Пакуємо речі, що залишилися. Перевіряємо ванну, туалет, балкон, кладовки.
 
В останню чергу відокремлюємо ключі, які будуть непотрібними. Від старої квартири, поштової скриньки, під'їзду. Ключі від гаража, дачі, інших замків з'єднуємо з новими.
 

Корисні секрети

 
План переїзду позначений. Тепер логічно буде розповісти про те, як все це зробити без суєти і зайвої витрати часу:
 
  • Перш ніж пакувати речі, принесіть велику коробку. У неї складайте те, що краще викинути. Підпишіть коробку. Інша коробка стане в нагоді для цінностей, які ви вирішили продати. Відкладіть предмети, які подаруйте і постарайтеся відразу їх передати в руки нового господаря.
  • Використовуємо органайзер для документів. Важливі папери розкладаємо по папках, робимо списки. Якщо у вас є легкова машина, документи краще перевозити на ній.
  • Окремо складаємо зубні щітки, мило, шампунь, крем, рушник. комплект одягу на перші дні. Набір продуктів для швидкого приготування. Не забуваємо про чотириногих друзів і інших домашніх вихованців. Пакуємо корм і миски.
  • Золото, антикваріат, прикраси пакуємо з особливою увагою. Загалом фургоні коробку з цінності не веземо. Картини довіряємо тільки професіоналам. Вони знають, як зберегти полотна.
 
Якщо є час, можна самостійно розібрати і перевезти меблі. Але краще всю роботу по квартирному переїзду довірити фахівцям.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99