Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що таке Бітрікс24 і в чому його переваги?

Автор: Таня
21.10.2020 11:11

 
Сьогодні неможливо уявити ведення бізнесу без використання комп'ютера. Спеціальні програми допомагають нам оптимізувати роботу і систематизувати важливу інформацію. Той, хто активно займається веденням бізнесу, не з чуток знає, що вкрай складно не заплутатися у величезній кількості інформації, що надходить. Клієнти пишуть на телефони, в месенджери, намагаються вийти на зв'язок в соціальних мережах. Пошта компанії буквально засипана листами із запитаннями або пропозиціями.
 
Великий потік інформації може вибити з колії навіть самого сміливого користувача комп'ютера, зосередженого на своїй роботі. Для розв'язання цієї проблеми було створено Бітрікс24, який являє собою хмарний сервіс. Він допомагає розібратися з завалами інформації та розкласти все по поличках. Впровадження Бітрікс24 допоможе налагодити комунікації між вашими співробітниками та клієнтською базою, зробить процес спілкування легким і невимушеним. До речі, якщо вас цікавить интеграция битрикс и мой склад, то радимо перейти за посиланням, не гаючи часу.
 
Партнери Бітрікс24 - це великі організації, які переконалися в ефективності даної багатофункціональної програми. Основна мета сервісу - підвищити якість обслуговування клієнтів шляхом продуктивної, але водночас простої взаємодії. За допомогою програми можна здійснювати контроль поставлених завдань, відстежувати динаміку і максимально швидко відповідати на запити споживачів. Бітрікс24 - це крок у правильному напрямку. Саме тому придбати Бітрікс24 стане відмінною ідеєю, бо програма допоможе повноцінно розвивати ваш бізнес.
 

Переваги платформи

 
Говорячи про переваги програми, слід виділити наступні моменти:
 
  1. У базі можна перейти на профіль співробітника або клієнта, переглянути особисті дані.
  2. Можна відстежувати актуальну стрічку подій фірми.
  3. Є можливість обговорювати нові або вже задіяні проєкти з іншими учасниками в режимі реального часу.
  4. Сервіс дозволяє швидко обмінюватися повідомленнями.
  5. Зручний обмін необхідними файлами.
  6. Можна створювати групи за проєктами. Ви можете тримати всі дані про проєкт в одному місці.
 
Це далеко не весь перелік позитивних характеристик платформи. Ви також зможете управляти робочими процесами, ставити актуальні завдання і контролювати дедлайни. Для керівника компанії доступна настройка прав доступу. Він може самостійно налаштувати, хто зі співробітників може мати доступ до розділів. Також співробітники в режимі онлайн можуть спільно редагувати документи та зберегти їх в програмі для надійного зберігання.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99