Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як продати антикваріат?

Автор: Таня
22.10.2020 14:39

 
Сьогодні скупка антикваріату є популярною послугою.
 
Перед тим як продати антикваріат, слід провести його оцінку. Дана стаття призначена для тих, хто не хоче просто так викидати непотрібні речі. Ви можете продати їх людям, які знайдуть їм гідне застосування. Таким чином, ви зможете позбутися від непотрібних речей і при цьому отримати грошову винагороду. У даній статті ми розповімо вам особливості продажу антикваріату.
 

До кого звернутися за допомогою?

 
Якщо ви хочете продати антикваріат, ми радимо перейти на сайт https://l-masons.com.ua/ вже зараз.
 
 
Тут забезпечується професійний підхід до питання скупки. Співробітниками компанії є досвідчені фахівці, які мають великий стаж і досвід роботи з антикварними речами. Вони максимально точно визначають вартість антикварних монет, срібла і багато іншого. У разі необхідності працівники компанії звертаються за допомогою до кращих професіоналів.
 

Що називають антикваріатом?

 
Далеко не всі речі, які знаходяться в шафах, на горищах в селі є антикваріатом.
 
 
Старовинні речі повинні мати певну цінність. До антикваріату відносяться об'єкти, призначені для колекціонування. Найчастіше до даної категорії відносяться наступні речі:
 
  • церковне начиння;
  • дорогоцінні вироби;
  • книги;
  • ікони;
  • гроші.
 
До антикваріату відносять речі, що вийшли з ужитку, але складові інтерес.
 
Характеристики антикваріату:
 
  • вік речей повинен бути понад сто років;
  • речі повинні бути унікальними. Важливо, щоб вироби були створені в одиничному екземплярі. Речі серійного виробництва також іноді відносять до антикваріату, але вони повинні мати додаткові параметри;
  • вироби можуть бути пов'язані з будь-якими історичними подіями.
 
Це можуть бути пам'ятні дати;
 
  • вироби, що відносяться до художньої, історичної та культурної цінності;
  • матеріальну цінність не можна назвати обов'язковою характеристикою, але вона відноситься до додаткових переваг.
 
За допомогою представлених параметрів визначають антикваріат. Вироби з дефектами, в неповній комплектації, після реставрації можна віднести до антикваріату. Провести точну оцінку антикваріату самостійно неможливо. Дану роботу краще довірити фахівцям.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99