Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Зварні секційні паркани: види і переваги

Автор: Таня
21.10.2020 00:56

 
Зварні секційні паркани в останні роки набули широкого поширення завдяки універсальності, доступності та тривалому терміну служби. Можуть використовуватися для огородження об'єктів будь-якого призначення.
 
Дуже добре підходять для громадських об'єктів, в тому числі державних установ, торгових комплексів, автостоянок, шкіл, дитячих і спортивних майданчиків. Такими парканами можна захищати автомагістралі й території аеропортів. Вони добре підходять для сільськогосподарських територій завдяки повній світлопроникності. До речі, на секционные заборы сварная сетка цена вас порадує.
 
Заміські будинки також можна захищати секційними парканами. Деяким не подобається видимість території, але цю особливість можна використовувати як перевага. Наприклад, зварна сітка може бути підставою для живоплоту. Секційну огорожу можна оригінально обіграти в ландшафтному дизайні.
 

Ключові переваги

 
До основних переваг секційних парканів можна віднести:
 
  • Тривалий термін служби. За рахунок захисного покриття стали металева для огорожі сітка служить декілька десятиліть.
  • Невимогливе в догляді. Секції не потрібно фарбувати.
  • Надійність. Зламати паркан без використання габаритного шумного обладнання неможливо. Стильний дизайн. Осередки та вигини можуть мати різну конфігурацію. Виробники пропонують можливість виготовлення за індивідуальними замовленнями.
  • Простота установки.
  • Доступна вартість. Огорожа обходиться значно дешевше багатьох аналогів.
 

Характеристики та різновиди

 
Огорожа збирається з окремих секцій, що встановлюються на опорні стовпи, як правило, металеві та бетонні. Секції виконані у вигляді зварної сітки. Для виготовлення сітки застосовуються сталеві прути. Діаметр прутів може варіюватися від 3 до 5 мм, іноді й більше, якщо важлива максимальна безпека.
 
 
Матеріал може мати 2 варіанти покриття:
 
  • Оцинковане. Практичний і дешевий варіант. Цинк надійно захищає сталь від корозії.
  • Оцинковане з полімерним. Шар полімерів додатково захищає від негативних впливів і покращує естетичні характеристики завдяки можливості виконання в будь-якому кольорі.
 
За типом конструкції діляться на 2 типу:
 
  • 2D. Плоскі по всьому периметру.
  • 3D. Мають один або кілька вигинів V-подібної форми. Вигини підвищують жорсткість конструкції і роблять її більш зовні привабливою.
 
Обидва варіанти досить довговічні і практичні. Плоскі моделі більше підходять для промислових об'єктів, де не важлива естетика. В даному випадку зазвичай використовують просту оцинковану сталь. Для громадських і приватних об'єктів більше підходять 3D паркани з полімерним покриттям завдяки більш високим естетичним характеристикам.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99