Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати обмінник криптовалют?

Автор: Таня
02.09.2020 20:21

 
Криптовалюта настільки міцно увійшли в життя сучасних людей, що уявити його без неї вже досить складно. Світ криптовалюти - це комфорт, солідні фінансові можливості і просто майбутнє. Саме тому люди, які в нього занурюються, хочуть мати у своєму розпорядженні фінансові інструменти, якими вони будуть вільно оперувати. І одним з головних в списку, безумовно, є обмінник криптовалют. Якщо це якісний ресурс, він дає в руки користувача відразу кілька інструментів. І перший - це гаманець для зберігання своїх криптовалютних засобів.
 
Хороший гаманець - мультивалютний гаманець, причому чим більше найменувань криптовалюта в ньому можна зберігати, тим краще. Природно, місце для зберігання повинно бути захищене за допомогою самих передових технологій, а ще воно повинно давати можливість миттєво змінювати свою валюту за поточним біржовим курсом. Це економить час і дозволяє заробити. Оскільки криптовалюта віртуальна, клієнти обмінників зазвичай вважають за краще дотримуватися анонімність - і для того, щоб виконати їх побажання, сервіси використовують такий інструмент, як динамічна зміна адрес.
 
Але, природно, обмінник потрібен людям, щоб здійснити обмен крипты, так що перш за все їх цікавлять можливості торгового майданчика. Криптовалютних пар на такому ресурсі має бути досить багато, не кажучи вже про їх доступності для торгівлі в реальному часі. Якими перевагами повинен володіти обмінник, щоб його вибирали користувачі? Хорошим прикладом служить Inanomo - тут люди, що працюють з криптовалютою, знаходять все відразу - швидку реєстрацію, сучасний торговий термінал, оперативне виконання, відсутність технічних робіт, вигідні тарифи.
 
При цьому комісії будуть низькими, а спред - вузьким, що зробить торгівлю ще більш вигідною, інтерфейс можна буде повністю налаштувати під себе, а про безпеку - не переживати взагалі. Цей обмінник постійно покращує якість своїх сервісів, оскільки він стежить за новинками віртуальних технологій. Максимальна зручність для користувачів і надійність платформи - це ті пріоритети, на яких і побудована робота. Функціонал платформи постійно розвивається, щоб торгівля була ефективною. Окремий плюс - можливість торгувати з будь-якого пристрою завдяки адаптивному інтерфейсу.
 
Отже, вибираючи обмінник слід враховувати відразу кілька факторів, тільки тоді робота з ним буде максимально ефективною.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99