Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Доставка квітів Івано-Франківськ

Автор: Таня
26.08.2020 22:38

 
Квіти вважаються доречним подарунком для людини будь-якого віку і статусу. Їх можна подарувати комусь із рідних або порадувати колегу. Для цього необов'язково вибирати якесь свято, можна просто піднести презент для гарного настрою. Доставка квітів допоможе зробити сюрприз близькій людині, навіть якщо ви перебуваєте в іншому місті. Завдяки вчасно доставленому букету квітів можна передати підтримку у важкій ситуації, попросити вибачення, зізнатися в почуттях або зробити хороший день ще кращим.
 

Затребуваність даної послуги

Доставкою букетів користуються в багатьох країнах, Україна - не виняток. Це пояснюється переліком таких підстав:
 
  • Час роботи. Більшість квіткових магазинів відкриваються пізно, а закриваються рано. Інтернет-сайти з доставкою збільшують часовий проміжок, коли можна замовити квіти. Тому одержувач побачить букет в підходяще для вас час.
  • Якісний товар. Весь квітковий асортимент можна подивитися в каталозі, картинка збігається з реальністю. Так ви зможете точно бачити, що і якої свіжості, оформлення вибираєте.
  • Можливість анонімної доставки. Служба доставки буде відмінним рішенням, якщо ви хочете піднести презент, але залишитися невідомим. Кур'єр самостійно вручить квіткову композицію одержувачу. Також при необхідності в букет можна додати записку або листівку з підписом.
  • Економія часу. Іноді виникають непередбачені ситуації, коли вибрати і подарувати квіти самому не виходить (поїзд запізнюється, на роботі затримали і ін.). В такому випадку служба доставки https://roza.if.ua/ допоможе приділити увагу важливій людині на відстані.
 

Доповнення до квітів

 
Безсумнівно, в квіткової онлайн-крамниці знайдеться велика кількість різноманітних квітів: від троянд до гортензій, але крім цього є ще й аксесуари. Ви можете замовити будь-які кулі (матові, з конфетті і т.д.), невелику пляшку шампанського в букет або доповнити квіткову композицію солодощами.
 
Упаковка для квітів теж може бути різною:
 
  • звичайна пакувальний папір;
  • корзина;
  • капелюшна коробка.
 
Залежно від одержувача можна вибрати букет для мами, подруги, дівчата або чоловіки. Доставка квітів відбувається в районі 15 хвилин від призначеного клієнтом часу, тому букет доставлять вчасно. Також ви можете забрати замовлення самостійно. В такому випадку оплата відбувається готівкою або банківською картою. Через сайт оплатити доставку можна за допомогою платіжної картки або системи PayPal.
 
+38(066)436-95-21 (Viber, WhatsApp)
+38(096)436-95-21
+38(073)436-95-2
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99