Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибираємо ідеальний журнальний столик

Автор: Таня
27.08.2020 13:40

 
Як виявилося, в більшості квартир і будинків, вітальня повністю позбавлена ​​тієї самої родзинки, заради якої взагалі була задумана. Всі люди стрімко починають забувати про те, що в обов'язковому порядку у вітальні повинен стояти журнальний столик. Більше того, журнальний столик повинен бути максимально стильним і чудово не просто підходити під дизайн, а й доповнювати його. Саме з цієї причини, найкраще задуматися про те, щоб вибрати дійсно гідний варіант. Звичайно, існує просто величезна різноманітність журнальних столиків, тому потрібно враховувати деякі особливості перед тим, як зробити остаточний вибір.
 

Матеріал

 
Насамперед потрібно звернути пильну увагу на матеріали, з яких виготовлений журнальний столик здесь. Так, все вірно, саме на матеріали, оскільки в одному і тому ж столику, їх може бути відразу декілька. Дуже важливим буде, як їх власне поєднання, так і поєднання самого столу з зовнішнім інтер'єром вітальні. Сьогодні роблять різноманітні моделі, але як правило з дешевого ЛДСП. 
 
Найкраще вибрати натуральну деревину. В цьому випадку можна буде підібрати будь-який відтінок, який легко зможе контрастувати з інтер'єром вашої вітальні. Якщо фон стін та оздоблення більш нейтральний, то журнальний столик можна вибрати цікавішого забарвлення. Це може бути металевий каркас, на якому як стільниця буде лежати досить велике і міцне загартоване скло. У цьому випадку буде навіть краще, оскільки завдяки скляній стільниці не буде складатися враження, ніби стіл забирає простір в кімнаті.
 

Форма

 
Також дуже важливо буде звернути увагу на форму. Сьогодні є просто величезне розмаїття різних моделей, які можуть просто вразити уяву. Звичайно, найоптимальнішою формою для журнального столика, є, або овал, або коло. Це звичні моделі, які не перший десяток років використовуються при оформленні інтер'єрів. Але все ж тут потрібно відштовхувати не від загальних принципів оформлення, а тільки від того, які саме особливості є у вашому дизайні.
 
Якщо у вас округлі форми меблів та інших елементів декору, то звичайно буде доцільно вибрати саме такі моделі журнальних столиків від https://evrodim.company/. Але якщо у вас квадратні форми та всюди гострі кути, то найкраще вибрати форму прямокутника. Причому тут можна вибрати не банальну форму, де стільниця і чотири ніжки. Сьогодні є унікальні форми в кілька ярусів, причому кожен з цих ярусів може похвалитися окремими формами та товщиною деревини або інших матеріалів.
 

Розмір

 
Що стосується розміру журнального столика, то тут немає певних стандартів. Потрібно відштовхуватися саме від того, яких габаритів ваша вітальня. Адже якщо вона невелика, а столик буде досить значних розмірів, то вам самим буде вкрай незручно перебувати в такій кімнаті.
 
Насамперед варто звернути увагу на висоту. Вона не повинна бути нижчою або вищою, ніж висота інших меблів. Мається на увазі, якщо від підлоги, до сидіння на кріслі або дивані 50 сантиметрів, то і верх стільниці від підлоги також повинен бути мінімум 50 сантиметрів. Причому найкраще дотримуватися саме цих параметрів і не замовляти дуже високий столик.
 
Що стосується відстані між столом і диваном або тим же самим кріслом, то тут оптимальний варіант буде 45 сантиметрів. Цього буде цілком достатньо для того, щоб людина могла без труднощів встати і пройти.
 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99