Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Який чохол краще придбати для свого смартфона?

Автор: Таня
26.08.2020 21:28

 
Чохли для мобільних телефонів виконують дві основні функції - захищають пристрій від пошкоджень і надають йому індивідуальність.
 
 
Чохли можуть бути різних видів: чохол-розкладачка, чохол-книжка, чохол-гаманець, чохол-накладка, бампер та ін. Кожен з них має свої особливості, переваги та недоліки.
 

Чохол-розкладачка

 
Чохол-розкладачка являє собою різновид чохла-книжки, тільки розкривається не збоку, а розкладається. Він забезпечує надійний захист мобільного пристрою, закриваючи задню і бічні панелі, а також екран.
 
При користуванні не потрібно знімати зі смартфона чохол, що дуже зручно. Матеріалом для виготовлення чохла-розкладачки, як правило, служить натуральна або штучна шкіра. Стильно, ергономічно, недорого.
 
 

Чохол-книжка

 
Чохол-книжка зовні повністю відповідає своїй назві. Такий чохол добре захищає задню і бічні панелі і закриває екран, оберігаючи його від пошкоджень.
 
Окремі моделі чохлів цього типу мають прозоре вікно для екрану. Краще використовувати чохол-книжку з довгим поздовжнім замикаючим бортиком, оскільки одна центральна застібка не перешкоджає попаданню на екран пилу та інших забруднюючих частинок. В такому випадку слід використовувати захисну плівку для екрану.
 
 

Чохол-гаманець

 
Чохол-гаманець дійсно схожий на гаманець. Крім відділення для смартфона він має додаткові кишеньки для візиток і інших корисних дрібниць.
 
Закривається також як звичайний гаманець. У такому чохлі смартфон добре захищений від зовнішніх пошкоджень. Користуватися мобільним пристроєм зручно, оскільки не потрібно витягувати його з чохла.
 
Різноманіття колірних рішень дозволяє підібрати чохол на будь-який смак, як для чоловіків, так і для жінок.
 
 

Чохол-накладка

 
Чохол-накладка не тільки захищає задню і бічні панелі смартфона, але і дозволяє надати їм індивідуальність і стильність.
 
Чохли-накладки виготовляються з силікону, пластика, алюмінію та інших матеріалів. Оскільки чохол-накладка не захищає екран мобільного пристрою, необхідно використовувати спеціальну плівку для запобігання його поверхні від випадкових ушкоджень.
 
Широкий асортимент чохлів-накладок дозволяє будь-якому користувачеві подобрать чехол на Note 8 Pro відповідно до своїх уподобань.
 
 

Бампер

 
Чохол бампер для смартфона являє собою різновид чохла-накладки. Головне і єдина відмінність - наявність високого бортика по краю передньої панелі, що захищає екран від пошкоджень при падінні і знаходженні на твердій поверхні лицьовою стороною вниз.
 
Стильний чохол бампер додасть вашого мобільного пристрою презентабельний вигляд і захистить його від випадкових механічних пошкоджень.
 
 

Чохол-накладка з малюнком

 
Особливо цікаво виглядає чохол-накладка з малюнком. Варіантів безліч. Це може бути тематичне зображення або ж просто красиве оформлення у вигляді квіткових візерунків.
 
Кожен може знайти для себе те, що йому найбільше припаде до душі і підійде для його мобільного пристрою.
 
 

Чохол-накладка зі стразами

 
Чохол-накладка зі стразами приваблює своєю скромною розкішшю, оригінальністю і стилем. Різноманіття колірних рішень в поєднанні з майстерним дизайном створює чудові умови для вибору модного чохла для мобільного пристрою.
 
Це чудовий подарунок, який при всій своїй зовнішній незвичайності залишається функціональним і відмінно справляється зі своїми обов'язками щодо захисту смартфона від пошкоджень.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99