Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Дебетові картки UKRSIBBANK: переваги та особливості оформлення

Автор: Vladislav
04.08.2020 12:25

Кожна людина бажає користуватися якісними фінансовими послугами та мати можливість розраховуватися в будь-яких торговельних мережах за допомогою банківських карток. Це дуже зручно: відсутність потреби носити з собою багато готівки до мінімуму зменшує ризики крадіжки або втрати грошей.

 

7eae4fe1807d30fc8681332c7fe7e2ce.png

Щоб користуватися послугами, не обов'язково оформлювати кредитку та переплачувати відсотки банківській установі. Для цього можна замовити дебетову платіжну картку в надійному українському банку UKRSIBBANK. Послуги доступні в онлайн-банкінгу приватним особам на https://my.ukrsibbank.com/ua/personal/, також можна зателефонувати за номером 729 з мобільного.

Що таке дебетова картка від «Укрсиббанку»

Цей фінансовий продукт не має кредитного ліміту: він є ключем до власних коштів, що розміщені на депозитних та інших рахунках. Дебетова картка — це кращий вибір для тих клієнтів, які не хочуть оформлювати кредит. Вона дає можливість проводити розрахунки за товари та послуги, отримувати готівкові кошти в мережі банкоматів або в касах банківської установи, робити фінансові транзакції в межах чинної угоди.

Різновиди та переваги дебетових карток для фізичних осіб

В онлайн-банкінгу «Укрсиббанку» клієнтам доступні такі варіанти:

  • Миттєва картка NEW CARD. 5% кешбеку під час розрахунків у мережі інтернет (максимум 500 грн). Клієнт має можливість оформлювати додаткові картки для будь-якого члена родини та довіреної особи. Рахунок обслуговується безкоштовно, зняття готівки в банкоматах здійснюється без комісій.
  • SPORT CARD. 5% кешбеку при розрахунках online та offline у фітнес-клубах, басейнах, мережах спортивних магазинів. Можливість керувати рахунком через онлайн-банкінг або мобільний додаток для смартфонів і планшетів.
  • Соціальні та пенсійні картки. Дають можливість отримувати пенсію та соціальну допомогу через банкомати, розраховуватися в торговельних мережах України та світу.
  • ALL INCLUSIVE. Призначена для отримання зарплат та інших виплат від підприємств. Клієнт має можливість відкриття рахунків у доларах та євро.
  • Рахунок «WELCOME КАРТКА». Можливість сплачувати за товари та послуги без комісій, знімати готівку в банкоматах та у касах банківських установ, гасити кредити, поповнювати депозити та інше.

Серед переваг дебетових банківських карток необхідно відзначити наступні:

  • дешевше обслуговування;
  • простіший контроль витрат і доходів;
  • нарахування відсотків на залишок коштів;
  • можливість виконувати різноманітні банківські операції та переводи грошей.

Серед недоліків відзначимо недоступність послуги придбання товару на виплат, але за належної фінансової дисципліни накопичити на потрібну річ не складе труднощів.

Як оформити дебетову картку UKRSIBBANK

0aa842a248ff5b6af4771f52bb04a042.jpg

Щоб мати можливість користуватися всіма перевагами цього фінансового продукту, потрібно відвідати офіційний сайт одного з найбільших банків України або зателефонувати операторам за номером 729 для отримання консультації. Якщо ви клієнт UKRSIBBANK, все можна зробити онлайн, після чого залишиться тільки забрати дебетову картку у найближчому відділенні. Новим користувачам фінансових послуг потрібно відвідати банківську установу особисто, щоб підписати угоду про співпрацю.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99