Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати надійного форекс-брокера?

Автор: Таня
04.08.2020 15:48

 
Не секрет, що в тій чи іншій мірі ризик властивий будь-якому виду бізнесу, який передбачає інвестування коштів. Торгівля на міжнародному валютному інтернет-ринку Форекс - теж справа ризикована, хоча і досить прибуткова, та й чи варто говорити про те, що трейдинг популярний у всьому світі, а число учасників ринку валют зростає з кожним днем.
 
Ризик полягає не тільки у високій ймовірності фінансових втрат при недостатньому рівні необхідних знань або ігноруванні негласних законів трейдинга (дана модель поведінки - на жаль, нерідкість для новачків), але і в тому, що багато посередників «грають не за правилами». Якщо ви хочете вибрати надійного форекс-брокера, то радимо перейти на сайт ForexGid.ru вже зараз.
 

Як вибрати надійного брокера?

 
Відомо, що стати офіційним учасником Форекса можна завдяки посередникам (брокерам і дилерам), так було і раніше, проте, тепер умови співпраці змінилися (безумовно, в кращу сторону), та й обсяг необхідного стартового капіталу знизився до суми, що становить близько 15-20 у. е., саме з цього часу міжнародний онлайн-ринок став загальнодоступним.
 
Дилінгових центрів і брокерських компаній з'явилося дуже багато, стали активно впроваджуватися бонусні програми і проводитися акції з метою залучення клієнтів, які дозволяли почати кар'єру практично з нуля. І все, здавалося б, дуже навіть заманливо, однак, знайшлося чимало шахраїв, які під виглядом представників ДЦ і брокерських компаній «оббирали» потенційних клієнтів і зникали з їх активами, тому до вибору посередника слід підходити максимально серйозно, і питання про те, як зрозуміти, який брокер найкращий, цікавить кожного трейдера на початковій стадії кар'єри.
 
Перш за все, необхідно переконатися в наявності ліцензійної угоди і в тому, що вид виданої ліцензії повністю відповідає сфері діяльності компанії, представником якої є брокер. Стаж роботи компанії на ринку послуг, що надаються не повинен бути менше трьох років.
 
У надійних компаній вся необхідна інформація розміщена на офіційному сайті (інформативність веб-сторінки - це теж показник надійності в якійсь мірі), ну і, звичайно ж, думка клієнтів дізнатися не завадило б, ну а про те, що приймати умови договору варто лише після уважного ознайомлення з кожним з його пунктів, і говорити не обов'язково.
 
Вибираючи посередника, трейдер виконає чимало трудомісткої роботи, проте, в результаті це обов'язково дасть позитивний результат.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99