Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати правильну криптобіржу?

Автор: Таня
11.07.2020 15:41

Минулий рік ознаменувався нехай повільним, але підйомом основних індексів провідних криптовалют, і зокрема біткоїна. Інвестори проявляють все більший інтерес до крипторинку, бачачи в ньому великий потенціал для своїх вкладень. Слідом за ними на ринок кинулися і трейдери, багато з яких знаходяться в пошуку правильної криптовалютної біржі. Існує кілька факторів, що дозволяють вибрати правильну криптобіржу і захистити свої кошти від можливого злому.

Три основні фактори:

  • Перший. Біржа повинна бути в країні з «білого списку». Якщо трейдер або інвестор не хоче мати проблем з контролюючими інстанціями, йому потрібно заздалегідь дізнатися, чи знаходиться криптовалютна біржа в списку майданчиків, яким дозволено торгувати на території країни. Наприклад, в США до сих пір багато кріптобіржі не можуть вести свою діяльність через заборону на операційну роботу і укладання угод. До речі, якщо вас цікавлять криптовалютні біржі, то радимо перейти на сайт http://wheretotrade.ru/ вже зараз.
  • Другий фактор - безпека. Цей фактор зараз є ключовим. Аналітики вважають, що будь-яка з криптовалютних бірж має уразливості перед атаками хакерів, в тій чи іншій мірі. Але якщо у біржі є двофакторна ідентифікація із застосуванням додатків і архітектура платформи захищена новітніми протоколами безпеки, тоді ризики злому знижуються до мінімальних значень. Всі дані про безпеку біржі трейдер може знайти в white paper проекту.
  • Третій фактор - обсяг укладених угод. Кожна біржа проводить свій обсяг угод і ціни на них визначає компроміс між ордерами на придбання валюти і її продаж. Чим менше обсяг угод, тим більше відхиляється курс криптовалюта від ринкового тренда, тим самим інвестор або трейдер не отримує достовірну інформацію про те, що ж зараз відбувається на криптовалютному ринку. Це може привести до втрати депозиту або прийняття необдуманого рішення про угоду. Тому, чим більше обсяг угод на криптобіржі, тим точніше відображаються ринкові тренди криптовалюта і ймовірність прийняття ризикованого рішення зводиться до мінімуму.

Таким чином, зазначені нами три фактори можуть послужити хорошими індикаторами для вибору криптовалютної біржі для вкладення інвестицій або торгових угод. Хаотично вибирати криптовалютну біржу не рекомендується, так як висока ймовірність втратити кошти або стати жертвою шахраїв.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99