Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати спортивне харчування?

Автор: Таня
11.07.2020 14:27

В даний час залишилося дуже мало людей, які хоч раз не побували б у тренажерних залах, фітнес клубах і т.д. І напевно більшість з них чули слова «протеїн», «гейнер», «BCAA», «креатин» і «спортивне харчування». Деяких вони лякають, а іншим, навпаки, стає цікаво, що ж це таке, і навіщо це вживають.

Існує думка, що нібито не можна домогтися гарних результатів, відвідуючи зал і не вживаючи спортивне харчування. Але насправді прогрес буде як зі спортивним харчуванням, так і без нього. Давайте розберемося, що до чого, і як вибрати спортивне харчування на сайті https://waysport.com.ua/ під свої потреби.

Що таке спортивне харчування?

В Україні його відносять до біологічно активним добавкам, і нічого спільного з допінгом воно не має. Є різні добавки: протеїн, гейнер, амінокислоти, вітамінно-мінеральні комплекси, предтреніровочную комплекси і т.д. Як правило, всі ці добавки можна знайти і в аптеках, але концентрація макро- і мікроелементів буде менше, так як аптечні БАДи в більшості своїй призначені для людей, які не займаються активно спортом. А ось спортивне харчування призначене спеціально для спортсменів і людей, які регулярно відвідують спортивні зали, секції і т.д. через більшої концентрації необхідних макро- і мікроелементів.

Для чого необхідне спортивне харчування?

Для того, щоб був найкращий ефект від тренувального процесу, необхідні певні маніпуляції з раціоном харчування. В одних випадках людям необхідно худнути, в інших - набирати м'язову масу, по-третє - розвивати різні фізичні якості.

Залежно від інтенсивності і кількості тренувань необхідно гарне відновлення після. Для цього застосовують білково-вуглеводні коктейлі з різною концентрацією білка і вуглеводів, також додають амінокислоти і вітамінно-мінеральні комплекси.

Для кращого розвитку різних якостей, таких як витривалість, швидкість і сила, поліпшення працездатності перед майбутньою тренуванням застосовують добавки: креатин, BCAA і інші амінокислоти, що сприяють розвитку якостей, ізотоніки і предтреніровочную комплекси.

Для допомоги в спалюванні жиру застосовують різні жіросжігателі. Вони діляться на термодженики і ліпотропіки. Перші, як правило, можна знайти тільки в спортивних магазинах, вони діють на організм активніше; другі ж цілком можна знайти в аптеці, такі, наприклад, як L-карнітин.

Як підібрати для себе спортивне харчування?

По-перше, необхідно визначитися з метою тренувань. По-друге, уточнити, чи є у вас які-небудь протипоказання по здоров'ю і чи немає індивідуальної нестерпності певних речовин, які входять до складу спортивного харчування (з ним можна ознайомитися на зворотному боці упаковки). По-третє, визначитися з тим, яку суму ви готові витратити на спортивне харчування.

Отже, припустимо, ви дівчина, яка хоче трохи схуднути і підтягти м'язи. Тренуєтеся ви 3-4 рази в тиждень в середньому по 1,5 години, м'язи болять після кожного тренування, протипоказань по здоров'ю немає, все добавки переносите добре. Тоді вам можна включити в раціон такі добавки, як L-карнітин в будь-якій формі (в рідкій або в капсулах), протеїн з невеликим вмістом вуглеводів 3-6г на порцію (варіанти протеїну - багатокомпонентний, ізолят або сироватковий). Також при фізичних навантаженнях обов'язково додаємо хороший вітамінно-мінеральний комплекс, омега-3 і вітамін D. З приводу підбору оптимальної фірми і дозування можна проконсультуватися в магазині, або напишіть в коментарях, і я допоможу з підбором.

Спираючись на ваші цілі в тренуваннях і вищеописані рекомендації, вибирайте спортивне харчування правильно, тоді ваші тренування будуть проходити продуктивніше, а результати прийдуть швидше. Якщо необхідна консультація з цього питання, пишіть в коментарях. Всім хороших тренувань!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99