Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати чохол на смартфон Xiaomi: неочевидні критерії

Автор: Таня
09.07.2020 22:21

 
Сучасні смартфони від Xiaomi гармонійно поєднують в собі стильний зовнішній вигляд, широкі функціональні можливості і зручність у використанні. Тим часом, вони досить крихкі і вразливі, тому вимагають до себе максимально дбайливого ставлення з боку власника. Найбільш ефективний спосіб захистити дорогої гаджет - це придбати чохол. Про те, на які критерії потрібно звертати увагу при його виборі, ми детально розповімо в нашій статті.
 

Виробник

 
Визначити якість і довговічність чохла, можна по компанії-виробнику. Фахівці рекомендують віддавати перевагу фірмовим моделям, тобто тим, які випускає безпосередньо виробник смартфона. Вони вважаються найбільш безпечними у використанні, оскільки в повній мірі враховують всі особливості смартфона, його слабкі і сильні сторони.
 
Високоякісні чохли пропонують такі виробники, як Nillkin, SGP, а також ніші. Вони виготовляються з технологічних і сучасних матеріалів з відмінними експлуатаційними характеристиками. Тому при використанні такого аксесуара можна не турбуватися за збереження гаджета.
 
Купувати не рекомендується дуже дещеві чохли від невідомого виробника, оскільки вони швидко втрачають свій естетичний зовнішній вигляд, ламаються і не завжди відповідають всім отворів телефону. Високий ступінь захисту вони забезпечити, на жаль, не можуть.
 

Сумісність

 
Виходячи з цього критерію, виділяють універсальні і спеціальні чохли. Перші підходять для використання на будь-якої моделі смартфона. Однак вони не завжди забезпечують надійне утримання гаджета всередині, тому при ударі він може випасти і серйозно пошкодитися. Також такі чохли не враховують на 100% розміщення всіх роз'ємів.
 
Спеціальні чохли призначені для конкретної моделі. Він повністю відповідає параметрам гаджета, завдяки чому забезпечує високу ступінь захисту.
 

Додаткові можливості

 
Сучасні чохли нерідко оснащується додатковими функціональними можливостями. Наприклад, є аксесуар з вбудованою акумуляторною батареєю. Він призначений для тих, хто активно використовує гаджет протягом дня і потребує його приватної підзарядці.
 
Тим, хто вирушає на відпочинок на море, варто придбати водонепроникний чехол на Xiaomi Redmi Note 9 Pro, щоб робити гарні фотографії під водою. Він являє собою прозорий герметичний короб, в який поміщається смартфон. З таким чохлом можна сміливо занурюватися на глибину до двохсот метрів, не боячись, що всередину телефон потрапить волога.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99