Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги алюмінієвих фасадних конструкцій і вітражних вікон

Автор: Таня
09.07.2020 21:21

 
Поява на ринку будівельних матеріалів профільної труби і конструкційного алюмінієвого профілю (середина минулого століття) стала для архітектури революційною. Можливість суцільного скління фасадів застосовувалася як в торгових будівлях так і в спорудах для бізнесу. Поступово тенденція поширилася і на заміську архітектуру.

Фасадні конструкції з алюмінію

 
Суцільне фасадное остекление Харьков на легких каркасах може бути декоративним (холодним) або теплим. Утеплені алюмінієві фасади і вікна (з двухпрофільним каркасом, полімерними термовставками) дають можливість склити будь-яку площу фасаду. Невелика вага позбавляє архітекторів від проектування масивних несучих конструкцій і віконних перемичок.
 
Головними конструктивними особливостями алюмінію визнані:
 
  • естетична привабливість;
  • пожежна безпека (незаймистість алюмінієвого профілю, скла);
  • екологічна чистота;
  • можливість довільного конфігурації, постійне збереження геометрії;
  • несприйнятливість до атмосферних опадів;
  • мінімальний догляд.
 
Залежно від дизайнерських рішень алюмінієві вікна і фасади можуть зберігати природний металевий тон або фарбуватися в десятки різних кольорів.
 

Відмінності алюмінієвих вітражних вікон від традиційних конструкцій

 
Головними недоліками, які обмежують застосування традиційних вітражів, були велику вагу складність виготовлення і отруйність свинцевих палітурок. Фасадні алюмінієві вікна, сконструйовані з елементів профільної системи Gutmann, позбавлені цих недоліків. У вигнутий алюмінієвий профіль може монтуватися одношарове забарвлене скло, склопакети з зовнішнім дзеркальним шаром або товсті вітражне скло.
 
Алюмінієві вітражні вікна використовуються в площинних і еркерні конструкціях, відмінно поєднуються з фасадними термоплити, полірованим каменем, синтетичними оздоблювальними матеріалами.
 

Алюмінієві фасади та вікна: застосування в інтер'єрах заміських будинків

 
Світлопрозорі фасади застосовуються в архітектурних стилях «техно», «хай тек», «мінімалізм», при перебудовах будинків традиційної архітектури. Розсувна скляна стіна відмінно вписується в інтер'єр терас, внутрішніх двориків заміських особняків.
 
Кольорове засклення пожвавить цегляні, дерев'яні будівлі традиційної архітектури «вікторіанського», «готичного» стилів, для яких використовуються вітражі зі стильовими мотивами. Вага вітража полегшується використанням алюмінієвого профілю, кольорових акрилів, полікарбонатів.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99