Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Меблі з натурального дерева: особливості

Автор: Таня
08.07.2020 16:31

 
Сучасні виробники меблів застосовують різні матеріали. Це можуть бути: ДСП, ЛДСП, МДФ, метал, скло. Але найбільш популярним і затребуваним матеріалом вже довгий час залишається натуральне дерево. Це приклад екологічно чистого матеріалу, який відрізняється високою міцністю і довгим терміном служби.
 
Існує багато різних предметів меблів, виконаних з натурального дерева, які здатні відмінно прикрасити будь-яке приміщення. Крім того, зараз використовується багато різних технік, наприклад зістарені меблі, яка навіває про часи аристократії. Такі моделі відмінно виглядатимуть як в оформленні кабінету, так і житла. Замовити меблі з натурального дерева радимо тут вже зараз.
 
Дерев'яні меблі завжди відрізнялася насиченістю, вишуканістю, незвичайним шармом і привабливістю. Тому дуже часто в елементах декору використовується саме натуральне дерево, ну а якщо розглядати більш бюджетні варіанти, то це друга матеріали замасковані під натуральне дерево.
 
Купуючи меблі для різних кімнат, будь то дитяча, кухня, або вітальня, покупець дивитися на зручність експлуатації, безпека і функціональність. І дерево масив здатний відповідати всім вищевказаним вимогам.
 

Основні переваги меблів з масиву дерева

 
Найчастіше, для виготовлення меблів використовуються такі породи дерева:
 
  • червоне дерево;
  • дуб;
  • бук;
  • вільха;
  • акація;
  • береза;
  • сосна та інші.
 
Кожен вид має свої особливості, переваги і недоліки. Тому при виборі, варто ознайомитися з усіма особливостями тієї чи іншої породи дерева, після чого зіставити зі своїм бажаннями і вимогами. Такий підхід до покупки допоможе зробити максимально правильний вибір.
 
Наприклад, дуб вважається найміцнішою породою, вона буде служити вічно, але в той же час, вироби з натурального дуба будуть відрізнятися збільшеним вагою, та й вартість виробу буде вище альтернативних варіантів. І подібні характеристики можна дати по кожній породі дерева. Саме тому так важливо зважити всі за і проти при виборі.
 

Недоліки: чи є у дерев'яних меблів вони?

 
Переваг у меблів з масиву дерева дуже багато. Однак варто зазначити, що і недоліки теж існують, але їх набагато менше. Найчастіше - це вартість. Але тут на цю особливість можна подивитися під різними кутами. Наприклад, кожна порода має свою ціну, і можна вибрати, як більш дорогі сорти, так і віддати перевагу бюджетним варіантам.
 
Крім того, якщо врахувати експлуатаційний термін таких меблів, то ціна цілком себе виправдовує.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99