Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Новобудови України

Автор: Vladislav
01.06.2020 22:31

Сайт DOM RIA - це оптимальний варіант для тих, хто перебуває у пошуку житла. Список, карта і каталог - все це допоможе з легкістю знайти цікаві новобудови України. Всі нові ЖК згруповані по населеним пунктам, районам і забудовникам. Є можливість подивитися дані про будівельну компанію і новинах.

 

Сайт DOM RIA - це простий і зручний в управлінні проект. Тут ви знайдете важливу інформацію про забудовника: контактні дані, місцезнаходження (карта), опис об'єкта, якісні фото. Не потрібно далеко ходити, щоб дізнатися планування ЖК який вас зацікавив, площу, а також варіанти квартир, які здаються.

На даному порталі знайдете новобудови Одеси, Києва, Харкова, Тернополя, Львова, Житомира, Миколаєва, Дніпра і не тільки. Є варіанти, як в великих містах, так в СМТ і селах. Тут ви знайдете нерухомість з різних куточків України. Все що потрібно зробити, це ввести параметри, які вас цікавлять. Заходьте на сайт і вибирайте українські новобудови.

Переваги новобудов

Є ті, хто вважає, що вторинне житло вигідніше первинного. Але це не так. Новобудова має свої незаперечні переваги:

  • Сучасні технології і матеріали нового покоління

Наприклад, нова технологія - монолітне будівництво. На виході виходить будинок, який володіє відмінними теплоізоляційними і звукоізоляційні властивостями. Перебувати в такому будинку затишно і комфортно.

Застосування сучасні технології матеріалів, що дозволяє уникнути утворення цвілі і грибка. У старих будинках (вторинне житло) часто спостерігають затхле повітря в під'їзді, вогкість і цвіль. У новому будинку такого не побачите.

  • 100% комфорт

Великий вибір планувань дозволяє вибрати ту, яка дозволить вам забезпечити собі 100% комфорт і затишок. Це можуть бути квартири, студії, житло вільного планування і не тільки.

  • Доступні ціни

Купівля квартири на етапі будівництва обійдеться набагато вигідніше, ніж придбання вторинного житла. Звичайно, хтось скаже, що будівництво може бути не завершено, і тоді вкладені гроші «зникнуть». Щоб уникнути такого повороту подій, слід розумно підходити до вибору забудовника, звертати увагу на його репутацію.

Також часто забудовники пропонують спеціальні пропозиції, наприклад, покупка в іпотеку за державною програмою, придбання житла під заставу. Не рідкість і розстрочка.

  • «Чистота» угоди

З продажем або здачею житла в новому будинку не виникне проблем, з  юридичних питань.

П'ять етапів на шляху до ідеального житла в новобудові

  • Вибір забудовника. Мабуть, даний пункт найвідповідальніший. Вибирайте ту будівельну компанію, яка має свій офіційний сайт і гарні відгуки в мережі.
  • Вирішіть, який район вам найбільше до душі.
  • Визначтеся, з чого буде ваш будинок: цегла, моноліт, блок.
  • Виберіть планування і вирішите питання, що стосується площі.
  • Розрахувати вартість, на яку плануєте купити нове житло.

Залишається тільки укласти угоду і почати нове життя в квартирі, у якій ще немає історії!

 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99